Back

ⓘ Kutha Padang




                                               

Dhaharan Padang

Dhaharan Padang utawi Panganan Padang inggih punika nama ingkang dipun-ginakaken kanggé nyebat sadaya jinis dhaharan saking wewengkon Minangkabau, provinsi Sumatra Kilèn, Indonésia. Sanajan sajatosipun manéka warni dhaharan Sumatra Kilèn boten sadayanipun saking Kutha Padang, contonipun dhaharan saking Kutha Bukittinggi ingkang ugi gadhah tradisi kulinér ingkang kathah. Griya dhahar Padang utawi rumah makan Padang utawi griya dhahar urang uwak punika dados sesebatan kanggé usaha dhaharan Padang. Limrahipun manajemen griya dhahar Padang dipunatur déning kulawarga utawi kerabat satunggal kam ...

                                               

Masjid Al-Hakim Padang

Masjid Al-Hakim Padang iku masjid kanthi gagrag Taj Mahal ing pinggiraning Pasisir Padang, Kutha Padang, Sumatra Kulon, Indonésia. Masjid iki dibangun ing wiwitan taun 2017. Béyaning pambangun asal saka dhonor, déné palemahané minangka pawèwèh saka Pamaréntah Kutha Padang kang minangka péranganing panataning Pasisir Padang kang wis katindakaké wiwit 2014. Palemahan kang kaanggo masjid biyèné minangka panggonan dolaning bocah-bocah kang uga kebak téndha-téndha PKL. Ing taun 2016, ana siji dhonor kang kandha niyaté arep nggawé masjid ing pinggiring pasisir. Saka sesambungan kang ditindakaké ...

                                     

ⓘ Kutha Padang

  • Kutha Padang iku kutha ing Provinsi Sumatra Kulon, Indonésia, uga dadi kutha krajan provinsi. Kutha Padang dumunung ana ing sisih kulon Provinsi Sumatra
  • Kacamatan - Kacamatan ing Kutha iki yaiku: Padang Sidempuan Batu Nadua Padang Sidempuan Hutaimbaru Padang Sidempuan Kidul Padang Sidempuan Kidul Wétan Padang Sidempuan
  • dalan ing Padang Panjang ing taun 1930 - an, kanthi latar buri gunung Marapi Pasar ing Padangpanjang pungkasan abad angka 19 Omah lan kebun ing Padang Panjang
  • sadayanipun saking Kutha Padang contonipun dhaharan saking Kutha Bukittinggi ingkang ugi gadhah tradisi kulinér ingkang kathah. Griya dhahar Padang utawi rumah
  • siji kecamatan ing kutha Padang Sumatra Kulon, Indonésia. Situs web resmi Kota Padang Dinas Kebudayaan dan Pariwisata Kota Padang Cithakan: Pauh, Padang
  • kalurahan désa. Kacamatan - Kacamatan ing Kutha iki yaiku: Padang Hilir Padang Hulu Rambutan Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia Situs Web Resmi Sumatra
  • Belakang Padang iku kacamatan ing Kutha Batam, Kapuloan Riau, Indonésia. Kacamatan Belakang Padang duwé 5 kalurahan désa: Kalurahan Tanjung Sari Kalurahan
  • Sumatra Kulon iku katata sajeroning 12 kabupatèn lan 7 kutha Kutha krajané yaiku Padang kutha - kutha liyané: Bukittinggi, Solok, Sawahlunto lan liyané. Kabupatèn
  • Kutha Sawahlunto iku kutha kang dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Kutha iki leté 95 km saka kutha krajan provinsi, yaiku kutha Padang Situs
  • jenengé Politeknik Negeri Padang lan Politeknik Universitas Andalas iku siji paguron dhuwur nagari sing dumunung ing Kutha Padang Sumatra Kulon, Indonésia