Back

ⓘ Andrew Darwis




                                     

ⓘ Andrew Darwis

Andrew Darwis ya iku ingkang ngadekaken komunitas online ingkang paling ageng wonten Indonesia Kaskus liwat situs Kaskus.us ingkang sapunika nggadah anggota kabehe luweh saking 1.6 juta member. Andrew sapunika uga dadi Chief Technology Officer PT Darta Media Indonesia lan uga owner Kaskus Network liwat PT Darta Media Indonesia.

                                     

1. Ngarso Ngilmu

  • Universitas: Multimedia & Web Design, Art Institute of Seattle, 2003
  • SMA: Gandhi National School, Ancol 98 Jakarta
  • SMP: Tarakanita Pluit Jakarta
  • SD: Tarakanita Pluit Jakarta
  • Universitas: Computer Science, City University 06
  • Universitas: Universitas Bina Nusantara
                                     

2. Ngedekno Kaskus

Andrew ngadekaken Kaskus ing 6 November 1999 wonten negoro Amérika. Namung sapunika sedoyo server lan operasionale sampun dipindah sedoyo wonten Jakarta, Indonesia.

                                     

3. Sumber Panulisan

  • Alumni Data
  • Profil Andrew Darwis di Linkedin
  • Andrew Darwis Sang Pendiri Kaskus
  • Profil Andrew Darwis di Kaskus
  • Profil Andrew Darwis di facebook di facebook
  • Andrew Darwis Membangun Bisnis Internet Bersama Pengguna
  • Andrew Darwis Berjuang Kembangkan Kaskus
                                     
  • Kaskus lair ing tanggal 6 November 1999 déning telung cah nom ya iku Andrew Darwis Ronald Stephanus, lan Budi Dharmawan kang lagi nerusaké sekolah ing