Back

ⓘ Alumni Universitas Indonésia




                                               

Emirsyah Satar

Emirsyah Satar inggih punika Dhiréktur Utami PT Bank Danamon Indonésia Tbk. Panjenenganipun pinitados njabat Dhiréktur Utami PT Garuda Indonésia. Emirsyah punika lulusan Fakultas Èkonomi Jurusan Akuntansi, Universitas Indonésia 1985. Panjenenganipun naté njabat dados Dhiréktur Kauangan PT Garuda Indonesia, minangka gantosipun Indra Setiawan ingkang kedahipun njabat ngantos taun 2003. Emirsyah miwiti kariéripun minangka auditor ing PricewaterhouseCoopers, Jakarta 1983. Kalih taun salajengipun, panjenenganipun ndhèrèk kaliyan Citibank Jakarta minangka Asisten Vice President of Corporate Bank ...

                                               

Meutia Hatta

Prof. Dr. Meutia Farida Hatta Swasono inggih punika pulitikus Indonésia ingkang njabat dados anggota Dewan Pertimbangan Présidhèn wiwit 25 Januari 2010. Sadèrèngipun punika, panjenenganipun njabat dados Mantri Nagara Pemberdayaan Perempuan Républik Indonésia wonten ing Kabinet Indonésia Bersatu. Meutia punika putrinipun tilas wakil présidhén lan proklamator Indonésia, Mohammad Hatta. Panjenenganipun pikantuk gelar dhoktor ing babagan antropologi saking Universitas Indonésia nalika taun 1991. Nalika taun 2002–2005 panjenenganipun dados Ketua Umum Yayasan Hatta.

                                     

ⓘ Alumni Universitas Indonésia

  • Universitas Indonésia utawa kerep dicekak kanthi sebutan UI iku pawiyatan luhur nagari ing Indonésia minangka universitas tuwa dhéwé ing Indonésia kang
  • Badia Perizade, MBA. dugi kanthi wisuda kaping 100 ing 22 September 2011, alumni Unsri wonten 80.386 kang kapêrang saka 33 tiyang dhoktor lan PPDS Sp2
  • Universitas Harvard inggih punika salah satunggalipun universitas swasta ingkang dipunyasa ing taun 1636. Universitas punika sampun gadhah 6.641 sarjana
  • Universitas Andalas Unand iku pawiyatan luhur nagari ing Padang, Indonésia kang madeg tanggal 23 Dhésèmber 1955. Rektor Universitas Andalas wiwit taun
  • studi S1 kaakreditasi A 33 buah sawisé UGM 60, UI 37, lan IPB 37 program studi. Situs resmi Universitas Padjadjaran BEM KEMA UNPAD Ikatan Alumni Unpad
  • Universitas Ahmad Dahlan ya iku salah siji universitas swasta kang ana ing Yogyakarta, Indonésia Universitas Ahmad Dahlan ngembangaké keprigelan ing
  • kaca buku ide iku diwiwiti ing sasi April 1994, wektu iku ana loro alumni Universitas Stanford nuju liburan nalika profesor - é lunga menyang jaba kutha amarga
  • Nomer.350 Semarang Universitas 17 Agustus 1945 UNTAG madeg wiwit taun 1967 43 kanthi adidasar landasan Nasionalismé.Lulusan utawa alumni biyasa makarya
  • Situs Resmi Universitas Kristen Satya Wacana Situs Resmi Lembaga Pers Mahasiswa UKSW, Scientiarum Situs Resmi Ikatan Alumni Universitas Kristen Satya
  • 1948 Ketua, Yayasan Hatta, 1950 1992 Pernah njabat Ketua Kulawarga Alumni Universitas Gadjah Mada KAGAMA 1958 - 1961, 1973 - 1981 Pernah njabat Ketua Legiun