Back

ⓘ Perkembangan psikologi




                                               

Najelaa Shihab

Najelaa Shihab lair ning Surakarta, 11 September 1976. Wanita kang duwe anak telu iki ora gur bale wisma, dheweke wis rampung sekolah S-1 Fakultas Psikologi, Universitas Indonesia lan S-2 Fakultas Psikologi, Universitas Indonesia, Bidang Psikologi Perkembangan dan Pendidikan iki ora gur mandhek ning kana. Nganggo pamikiranne nik pendidikan ning Indonesia iki durung ideal, dheweke ngupaya mujudake pendidikan kang luwih becik. Miturute pendidikan ing Indonesia isih isa dikembangake maneh. Diawiti saka Kampus Guru Cikal sing minangka wadhah para guru kanggo ngembangake kawruhe para guru, amar ...

                                     

ⓘ Perkembangan psikologi

  • iku siji eukariota diploid multisel sajeroning tahap paling awal saka perkembangan Sajeroning organisme kang tangkar tumangkar kanthi seksual, nalika siji
  • Panjenengané asring sinebut tokoh kang mènèhi titik terang sajeroning perkembangan psikologi Téyori kang wigati banget ing bab tandha - tandha kajiwan yauwi yèn
  • Psikologi organisasi Psikologi pendidikan Psikologi perkembangan Psikologi positif Psikologi sosial Psikologi terapan Psikometri Dhémografi sosial Ekologi
  • sekolah S - 1 Fakultas Psikologi Universitas Indonesia lan S - 2 Fakultas Psikologi Universitas Indonesia, Bidang Psikologi Perkembangan dan Pendidikan iki
  • filsuf, ilmuwan, lan psikolog perkembangan Swiss, ingkang misuwur amargi panjenenganipun sampun neliti bab téyori perkembangan kognitif bocah - bocah. Miturut
  • 1876 - 1947 panulis Erich Basarke 1878 - 1941 arsitèk Erwin Levy 1907 - 1991 ahli psikologi Uwe Holtz 1944 ahli pulitik Gerhard Witting, panyanyi opera
  • astronomi lan astrologi abad kaping 11 Masehi Ilmu Bumi, Nyumbang kanggo perkembangan ngèlmu bumi, mula iku piyambaké dinobatké dadi Bapak Geodesi lan nyumbang
  • Wonten ing taun 1890 - an Pontoppidan nyerat novèl cekak babagan prakawis psikologi estetika, lan moral - mis, Nattevagt 1894 Pengawal Dalu Den gamle
  • manungsa ing kontrol obyèk ékologi - masalah subyèk - obyèk. Nanging ing psikologi évolusionèr utawa psikoneuroimunologi upamané cetha yèn kamampuan manungsa