Back

ⓘ Raja lan ratu Kanada




                                               

Tréta Yuga

Miturut ajaran agama Hindhu, Trétayuga inggih punika jenjang jaman ingkang angka kalih wonten ing siklus Yuga. Jaman punika minangka kalanjutan saking jaman Satya yuga, jaman nalika moral manungsa taksih sampurna. Jaman Treta yuga minangka jaman saderengipun Dwaparayuga. Jaman punika kinten-kinten dangunipun kirang langkung 1.296.000 taun. Manawi dipunibarataken kados "Lembu Dharma" simbol perkembanganing moralitas, sekawan siklus Yuga kados "lembu" ingkang jumeneng kanthi sekawan padanipun, ing pundisaeben jaman gantos, suku "lembu" inggih kirang satunggal. Jaman Satya yuga kados "lembu" ...

                                     

ⓘ Raja lan ratu Kanada

  • Pamaréntahanipun langkung saking 63 taun, langkung lami tinimbang raja utawi ratu Britania pundi kémawon. Pamaréntahan Victoria dipuntengeri déning èkspansi
  • umur 94 taun punika Ratu Karajan Britania Raya lan Irlandia Lèr lan kepala Persemakmuran wiwit taun 1952. Panjenenganipun putri raja George VI. Saking palakraminipun
  • lair 31 Januari 1938 iku Ratu saka Karajan Walanda wiwit 1980 2013. Dhèwèké iku putri mbarepé Ratu Juliana saka Walanda lan Pangeran Bernhard saka Lippe - Biesterfeld
  • Mantri racaké mimpin siji kementrian lan minangka anggota saka siji kabinèt, kang lumrahé dibawahi raja ratu gubernur jenderal, présidhèn, utawa mahamantri
  • Punika pratélan kebon ratu ingkang dipunsusun miturut bawana lan nagara yang Kebon Raja lan Taman Manuk Bester Kebon Raja Bloemfontein Taman Zoologi East
  • pasukané nguwasani sapérangan gedhé bawana Éropa, lan anggota kulawarga Bonaparte dipitaya dadi ratu ing kraton - kraton kang anyar iku. Sawisé kekalahan
  • dipunsebat April Mop. Nanging ing nagara sanès kados ta Kanada Prancis, Irlandia, Italia, Ruslan, Walanda, lan Amérikah Sarékat guyonan punika bébas satunggal
  • yuga, minangka putrane Aditi lan Kasyapa, Brahmana. Wisnu njalma kanthi ancas mbrasta kanisthan lan mènèhi pitutur marang Raja Bali Mahabali yaiku Asura