Back

ⓘ Pariwisata ing Montenégro




                                               

Sveti Stefan

Sveti Stefan punika satunggiling resort pasisir ingkang dumunung watawis 5 km kidulwétan kitha Budva, wonten ing tlatah Budva Riviera. Minangka satunggiling pulo manawi toya seganten pinuju pasang tidal island, nanging sapunika sampun kahubung dhumateng dharatan kanthi permanen nganggé margi alit utawi isthmus. Sveti Stefan wiwit dipunpanggèni taun 15th century minangka dhusun warigaluh. Wonten ing taun 1950s sing ndunungi pungkasan dipunungsèkaken, lan Sveti Stefan lajeng dipundamel town-hotèl ing méwah sanget, salajengipun Sveti Stefan dados resort utawi panggénan istirahat utawi tetirah ...

                                     

ⓘ Pariwisata ing Montenégro

  • joining date Situs resmi Républik Giri Cemeng Situs resmi Organisasi Pariwisata Giri Cemeng Situs resmi Pamaréntah Républik Giri Cemeng Situs resmi Parlemen
  • resort pasisir ingkang dumunung watawis 5 km kidulwétan kitha Budva, wonten ing tlatah Budva Riviera 42 15 20 N 18 53 28 E 42.25556 N 18.89111 E