Back

ⓘ Juli 2010




                                     

ⓘ Juli 2010

  • 12 Juli 2010 Spanyol dados juwara Piala Donya FIFA 2010 saksampunipun ngawonaken Walandi 1 - 0.
  • 31 Juli 2010 Perancang busana Indonésia Iwan Tirta kapundhut ing yuswa 75 taun. sumber
  • Amérikah Sarékat lan Ruslan ngawontenaken linton telik sandhi ingkang kacepeng ngayahi spionase. sumber
  • 10 Juli 2010 Kepala pemimpin suku Noongar, Yagan, dipunsarèkaken kanthi upacara tradhisional ing caket Perth, Australia, 170 taun saksampunipun dipunprejaya. sumber
  • 9 Juli 2010 Pamaréntah Républik Rakyat Cina ngénggalaken idin operasi Google ing nagari wau. sumber
  • 6 Juli 2010 Pencipta lagu kanggé laré alit Indonésia, A.T. Mahmud tilar donya ing yuswa 80 taun. sumber
  • 7 Juli 2010 Mantan pemimpin militèr Panama, Manuel Noriega, dipundhawahi ukuman kunjara pitung taun déning pangadilan Prancis amargi kasus pangumbahan arta. sumber
                                     
  • ing sasi Juli 2010 Prastawa ing sasi Agustus 2010 Prastawa ing sasi September 2010 Prastawa ing sasi Oktober 2010 Prastawa ing sasi November 2010 Prastawa
  • Amérikah Sarékat. 9 Juli 2010 Pamaréntah Républik Rakyat Cina ngénggalaken idin operasi Google ing nagari wau. sumber 9 Juli 2010 Amérikah Sarékat lan
  • 31 Juli punika dinten ingkang kaping 212 utawi 213 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 31 Juli 2010 Perancang busana Indonésia Iwan Tirta kapundhut
  • Cithakan: Juli2021 Juli iku sasi kapitu taun ing Kalendher Grégorius. Tembung iku dijupuk saka Basa Walanda sing njupuk saka asmane Kaisar Romawi Julius
  • sumber 1 Juni 2010 - Asyifa Latief kapilih dados Miss Indonésia 2010. sumber sumber Mèi 2010 - Juni 2010 - Juli 2010 Taun 2010 - Kalendher kadadosan
  • Libanon ing sacelakipun dhusun Adaysseh ing tapel wates kakalih nagari. BBC Juli 2010 - Agustus 2010 - September 2010 Taun 2010 - Kalendher kadadosan
  • 12 2010 Spanyol dados juwara Piala Donya FIFA 2010 sasampunipun ngawonaken Walandi 1 - 0. 2007 - Taufik Savalas, tokoh publik Indonésia 11 Juli 12 Juli
  • 1971 - Louis Armstrong, penyanyi jazz asal Amérikah Sarékat tilar donya. 2010 - A.T. Mahmud, pangripta lagu. 5 Juli 6 Juli 7 Juli Kalèndher kadadéan
  • 7 Juli punika dinten ingkang kaping 188 utawi 189 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1898 - Amérikah Sarékat nganèksasi Hawaii. 1937 - Perang Tiongkok - Jepang:
  • Piala Donya FIFA 2010 iku edisi kasangalas Piala Donya FIFA, kang bakal diadani ing Afrika Kidul, 11 Juni nganti 11 Juli 2010 Edisi iki wujud edisi pisanan
  • DGSE. 1991 - Boris Yeltsin miwiti tugasipun dados Présidhèn Ruslan. 10 Juli 2010 Kepala pemimpin suku Noongar, Yagan, dipunsarèkaken kanthi upacara tradhisional