Back

ⓘ Parusahan rekaman




Parusahan rekaman
                                     

ⓘ Parusahan rekaman

Parusahan rekaman iku parusahan sing nglola rekaman swara lan adolé, kalebu promosi lan perlindhungan hak cipta. Parusahan iki racaké duwé kontrak karo artis-artis musik lan manajer é. Wektu iki ana 4 parusahan rekaman gedhé sing nguasani watara 70% pasar musik donya, ya iku Warner Music Group, EMI, Sony BMG, lan Universal Music Group.

Kajaba iku ana uga parusahan-parusahan rekaman cilik sing karan independent indie label. Parusahan iki ora dikuwasani déning parusahan-parusahan gedjhé kaya ing mau dhuwur, nanging uga duwé kamampuan winates sajeroning masaraké prodhuké.

Sawijining parusahan rekaman racaké duwé kontrak rekaman eksklusif karo artis utawa golongan musik kanggo ngrekam musik kanthi imbalan royalti saka rega dodolan rekaman mau.

                                     

1. Pranala njaba

  • Label Vote
  • Backyard Concerts with the Stars-Nov 06 MP3 Newswire article demonstrates one way older top artists who have lost their record contracts make a living.
                                     
  • Pelangi - Pelangi Nalika taun 1998, paklike Tina ngajak rekaman Nanging amarga ana haruhara taun 1998, rekaman iku ora ditutugaké. Banjur Ana nglebokaké Tina
  • musike kang durung ana ing Indonésia. Banjur grup band iki éntuk kontrak rekaman kang dilabeli Aquarius Musikindo. Saiki, grup band iki bisa saingan karo
  • nggabung karo perusahaan rekaman Universal Music Indonésia UMI afiliasi saka Universal Music Group UMG - grup perusahaan rekaman gedhé dhéwé ning indhustri
  • dhateng Dara, Dhani ngungelaken janji badhé mbekta Dara dhateng dapur rekaman manawi Dara gagal ing Mamamia. Ing babak 10 ageng, pungkasanipun Dara palastra
  • Sahabat ingkang ing wonten album 23 - 03. Taun 2007, Nindy mlebet dhapur rekaman Sasanesipun nyanyi lagu Matahari ing album Ost. Badai Pasti Berlalu, Nindy
  • ateges Malaékat Tersesat. Ing taun 1994 dhèwèké direkrut déning perusahaan rekaman Logiss Record, lan ing sasi Maret - April taun 1994 kerjasama kaliyan Log
  • satunggalipun grup musik pop ing Indonesia ingkang miwiti karieripun ing jagad rekaman ing taun 2000. Personel Naff inggih punika Hatnadanarda utawi Arda Vokalis
  • sadurungé disiyapaké kanggo Dewa19. Nanging lagu iki mung mampir ing dapur rekaman duweké Ahmad Dhani lan ora sida digarap. The Lucky laki uga tau nganakaké
  • Amérikah Sarékat Saliyané penyanyi, dhèwèké uga pangripta lagu, prodhuser rekaman lan aktor. Ne - Yo lair ing Arkansas kanthi jeneng baptis Shaffer Chimere
  • karya iki agawé Chrisye direkrut déning Musica Studios, lan karo parusahan rekaman iku Chrisye ngrilis album solo perdhanané, Sabda Alam, ing taun 1978
  • Kerispatih ndhèrèk ing manajemen Bagot z Productions. Kerispatih wiwit rekaman ing taun 2004. Kerispatih ndhèrèk proyek album komplikasi Gulalikustik
  • kalebu prosès gawé master, prosès duplicating kaset lan CD, jadwal studio rekaman lan biaya liyané kerana masalah distribusi kang ora mulus, album iki kurang
  • Sudarsono, Yudis DwiKorana, Satya Nti M & Gustav saha wiwit mlebet studio rekaman Album ingkang sampun dipunrilis inggih mneika album ingkang irah - irahanipun