Back

ⓘ Free software licenses




                                               

Lisènsi piranti alus komputer bébas

Lisènsi piranti alus komputer bébas utawa free software licence iku siji lisènsi piranti alus komputer sing maringi marang para panganggoné hak kanggo modifikasi lan nyebaraké piranti alus. Sawijining lisènsi piranti alus komputer bébas mènèhi, kabébasan wujud idin kanggo ngowahi utawa nyebaraké karyané sing duwé hak cipta.

                                     

ⓘ Free software licenses

  • Lisènsi piranti alus komputer bébas utawa free software licence iku siji lisènsi piranti alus komputer sing maringi marang para panganggoné hak kanggo