Back

ⓘ Lair 1996




                                               

Fatin Shidqia

Fatin Shidqia, inggih punika salah satunggalipun finalis adicara pamadosan bakat X Factor Indonésia ingkang tayang ing RCTI. Fatin Shidqia ingkang akrab dipuntimbali Fatin, punika sampun kasil narik kawigaten para sutresna musik ing nuswantara kanthi ajang adicara pamadosan bakat X Factor Indonésia 2012. Fatin taksih kacathet minangka siswa ing SMA Negeri 97 Ciganjur, Jakarta Kidul. Fatin gadhah swanten ingkang khas, video audhisi ingkang dipununggah dhateng situs Youtube sampun dipunpriksani langkung saking 400 èwu pamiyarsa.

                                               

Jerome Sinclair

Jerome Terence Sinclair ya iku sawijining juru main bal-balan negara Inggris sing main kanggo klub Birmingham City minangka juru main silihan saka Watford, lan main ing posisi penyerang. Sinclair wiwit karir junior ing West Bromwich Albion lan Liverpool lan miwiti karir ing klub senior. Sinclair miwiti debut ing tim senior ing 26 Sèptember 2012 ing pertandhingan Piala Liga Inggris mungsuh West Bromwich Albion, ing umur 16 taun 6 dina sing ndadékaké dhèwèké minangka juru main Liverpool paling énom kang main ing tim senior ing pertandhingan resmi. Sinclair nerusaké patang penampilan kanggo L ...

                                               

Jonathan Tah

Jonathan Tah lair ndhik Jerman tanggal 11 Fèbruari 1996. Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 194 cm iku ya iku juru main sing posisiné ndhik pérangan mburi. Saiki piyambaké mbela tim Bayer 04 Leverkusen.

                                               

Julian Brandt

Julian Brandt iku juru main bal-balan profèsional sing lair ing Bremen, Jerman tanggal 2 Mèi 1996. Piyambaké saiki main ing tim bal-balan Bayer 04 Leverkusen. Kaluwihané ya iku ing bab operan kunci lan tendangan bébas langsung. Pemain sing dhuwuré 183 cm iku uga tau main ing tim bal-balan Jerman U-19 lan U-21. Taun 2016 iki piyambaké uga mèlu olimpiade tim bal-balan jerman ing Brasil.

                                               

Kingsley Coman

Kingsley Coman iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Paris, Perancis tanggal 13 Juni 1996. Piyambaké ya iku pemainé FC Bayern München lan ndhik mangsa kapisané piyambaké iso tampil ping pitu ndhik UEFA Champions League lan Bundesliga Jerman. Ndèk tetandhingan iku Coman wis gawé rong gol lan petang umpan sing dadi gol.

                                               

Leroy Sané

Leroy Sané iku juru main bal-balan profèsional sing lair ana ing Jerman tanggal 11 Januari 1996. Posisiné ya iku dadi glandhang. Ibu lan bapaké uga dadi atlet. Ibuné, Regina Weber-Sané iku siji-sijiné atlet teka Jerman sing éntuk medali ndhik olimpiade ndhik cabang senam ritmik. Ana déné bapaké, Souleyman Sané iku sosok juru main ba-balan sing wis ora asing manèh ndhik Jerman. Masé Leroy sing jenengé Kim Sané lan adiné sing jenengé Sidi uga dadi juru main bal-balan.

                                               

Levin Öztunali

Levin Öztunali iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Hamburg, Jerman tanggal 15 Maret 1996. Pemain sing 184 cm iku posisiné ya iku dadi juru main tengah. Sanajan isih enom nanging piyambaké wis main ndhik Bundesliga Jerman wiwit mangsa 2013/2014 karo Bayer 04 Leverkusen. Wektu iku, piyambaké éntuk kesempatan dadi juru main pengganti ndhik sangang tetandhingan. Ndèk mangsa 2014/2015 SV Werder Bremen nyilih juru main iku lan ngekèki akèh kesempatan kanggo main. Piyambaké mbales kapercayan iku mawa nyumbang siji gol lan telu umpan sing dadi gol. Ndèk mangsa 2015/2016, juru main ...

                                               

Marco Asensio

Marco Asensio Willemsen inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional Spanyol minangka gelandhang serang ingkang samenika main ing klub Real Madrid lan Tim Nasional Bal-balan Spanyol. Lair ing Palma, Majorca, Kapuloan Balearic saking ibu trah Walanda lan bapak Spanyol, Asensio gabung kaliyan klub RCD Mallorca ing taun 2006 saking klub CF Platges de Calvià. Ibunipun ingkang asma Maria Willemsen, tilar donya amargi gerah kangker wekdal Asensio umur 15 taun.

                                               

Sung-Ha Jung

Sung-Ha Jung ya iku salah sawijining wong sing dadi kondhang amarga ngunggah vidéo ana ing YouTube. Nganggo akun jwcfree, dhèwèké wis ngunggah punjul 500 vidio ana ing YouTube. Sung-Ha Jung miwiti ngunggah vidio nèng YouTube saka 8 September 2006. Awit saka iku tekan saiki channel jwcfree wis ditonton kaping 500.000.000 luwih. Amarga kapinterané dolanan gitar, wis akèh musisi-musisi internasional sing gumun karo dhèwèké. Ora mung digumuni, Sung-Ha Jung uga bisa duèt karo musisi-musisi mau, kaya ta Ulli Bögershausen, Thomas Leeb, Trace Bundy, Tommy Emmanuel lan liya-liyané.

                                               

Timo Werner

Timo Werner lair ndhik Stuttgart, Jerman tanggal 6 Maret 1996. Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 180 cm iki posisiné ya iku dadi juru main sing ana ndhik ngarep. Timo Werner iku juru main paling enom sing nglakoni tetandhingan kapisané kanggo Stuttgart wektu umuré isih 17 taun luwih 164 dina ndhik bulan Agustus 2013. Piyambaké wis main ping sanga ndhik Bundesliga Jerman mangsa 2015 nganti 2016 lan bisa gawé rong gol lan rong umpan sing bisa dadi gol kanggo timé. Timo wis tau éntuk silver medal Fritz Walter Award taun 2015 kanggo kategori juru main sing umuré 19 taun.

                                               

Tom Holland

Thomas Stanley "Tom" Holland inggih punika aktor lan penari saka Inggris sing dikenal amargi perané ing drama musikal Billy Elliot the Musical ing Victoria Palace Theatre, London lan uga amarga mbintangi film The Impossible. Piyambakipun uga tampil ing majalah Screen International edisi "UK Stars of Tomorrow – 2012" lan ing majalah Variety edisi "Youth Impact Report 2012". Dhèwèké uga menangaké Hollywood Spotlight Award saka review déning National Board of Review ing kategori "Breakthrough Actor".

                                     

ⓘ Lair 1996

  • Matthew Millar lair 23 Agustus 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.
  • Bradley Paul Walker lair 25 April 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town. Cithakan: Hugman Brad
  • Jordan Lyden lair 20 Januari 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Swindon Town. Notification of shirt
  • Thomas Stanley Tom Holland lair 1 Juni 1996 umur 24 taun inggih punika aktor lan penari saka Inggris sing dikenal amargi perané ing drama musikal
  • Ella Maria Lani Yelich - O Connor lair 7 Novèmber 1996 umur 24 taun utawa kang kondhang minangka Lorde ya iku penyanyi lan penulis lagu saka Sélandia
  • utawa Radèn Ayu Siti Hartinah lair ing Désa Jaten, Surakarta, Jawa Tengah, 23 Agustus 1923  pati ing Jakarta, 28 April 1996 ing umur 72 taun yaiku garwa
  • Yola Aurelia Laksmi utawi Rayola lair ing Padang, Sumatra Kulon, 31 Maret 1996 umur 24 taun inggih punika salah satunggalipun penyanyi lan aktris Indonésia
  • Milénium ping 2 Abad: Abad ping 19 Abad ping 20 Abad ping 21 Dasawarsa: 1970 - an 1980 - an 1990 - an 2000 - an 2010 - an Taun: 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
  • nyetak punjul 300 gol ana ing sadawané kariere. River Plate, 1993 - 1996 AC Parma, 1996 - 2000 Lazio, 2000 - 2002 Inter Milan, 2002 - 2003, 2006 - kini Chelsea
  • Bryn Andrew Morris lair 25 April 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Portsmouth. EFL: Club retained and
  • Reece Glen Brown lair 3 Maret 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Peterborough United. Notification of
  • lan putri Ivanka Pavel Dukla Prague 1991 - 1992 Sparta Prague 1992 - 1996 SS Lazio 1996 - 2001 Juventus 2001 - 2009 Juventus dadi asisten pelatih 2009 - 2010 Bal
Tanay Chheda
                                               

Tanay Chheda

Tanay Hemant Chheda iku sawijining aktor cilik India. Dhèwèké misuwur amarga panampilané ing filem Taare Zameen Par lan Slumdog Millionaire, sing banjur ngasilaké bebungah Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture lan nominasi kanggo Ensemble Paling Apik ing Black Reel Awards of 2008. Dhèwèké uga main filem kanthi judhul My Name Is Khan ing taun 2010.