Back

ⓘ Lair 1734




                                               

Peter Perez Burdett

Peter Perez Burdett punika satunggaling kartografi, surveyor, seniman, lan penggambar tèhnik ingkang asalipun saking Eastwood. Ing Essex piyambakipun marisi griya ingkang alit kanthi nama Perez saking nama asal simbahipun ingkang dados pelayan gréja wonten ing mriku. Peter Perez Burdett kondhang amargi tampilanipun ing sapérangan lukisan Josep Wright. Nanging piyambakipun ugi wonten gegayutanipun kaliyan sapérangan proyek kalebet survei ing jalur utami kanggé proyek ageng saking révolusi indhustri, inggih punika Kanal Leeds lan Liverpool taun 1769. Piyambakipun dipunsebat minangka "manawi ...

                                     

ⓘ Lair 1734

  • 1734
  • Peter Perez Burdett prakiraan wiyos 1734 9 September 1793 punika satunggaling kartografi ingkang damel peta surveyor, seniman, lan penggambar tèhnik
  • minangka Amangkurat III utawi Sunan Mas tanggal lair boten dipunmangertosi, séda ing Sri Lanka taun 1734 inggih punika Raja Kasunanan Kartasura ingkang
  • Lettres Philosophiques kang lajim karan Letters on the English, terbit taun 1734 Ing buku iku, Voltaire nggambaraké kaanan kang nengsemaké ing Inggris, mligi
  • Joseph Wright lair ing Irongate, Derby, Derbyshire, Inggris, 3 Sèptèmber 1734 pati ing Derby, Derbyshire, Inggris, 29 Agustus 1797 ing umur 62 taun
  • babagan seni ndadosaken piyambakipun gadhah pamikiran dados pelukis. Taun 1734 James Ferguson dhateng Edinburgh lan wiwit damel miniatur potrèt kanthi tujuan