Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Uruguay




                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Uruguay

Tim nasional bal-balan Uruguay iku sawijining tim nasional bal-balan sing paling suksès ing ajang Piala Donya FIFA lan Copa América. Debut piala donyané kadadéan ing taun 1930 asilé kaping pindho ngrebut juwara Piala Donya lan kaping 39 ngrebut juwara Copa América.

                                     

1. Rekor Piala Donya

  • 1986 - Babak 2
  • 1974 - Babak 1
  • 1938 - Mundur
  • 1978 - Ora lolos
  • 1994 - Ora lolos
  • 1958 - Ora lolos
  • 2006 - Ora lolos
  • 1990 - Babak 2
  • 1954 - Papan kapapat
  • 1970 - Papan kapapat
  • 2010 - Lolos
  • 1982 - Ora lolos
  • 1950 - Juwara
  • 1934 - Mundur
  • 1930 - Juwara
  • 1962 - Babak 1
  • 1966 - Perempat final
  • 2002 - Babak 1
  • 1998 - Ora lolos
                                     
  • Tim nasional sépak bola Prancis iku tim sing makili Prancis sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Patang taun sawisé njuwarai Piala Donya FIFA
  • Tim nasional bal - balan Australia makili Australia sajeroning kajuwaraan - kajuwaraan bal - balan internasional. Australia partisipasi sajeroning Piala Donya
  • Tim nasional bal - balan Brasil makili Brasil sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka tim paling suksès sajeroning sajarah. Brasil kaping
  • Tim nasional bal - balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing
  • Tim nasional bal - balan Spanyol, racaké dikenal minangka la Selección basa Spanyol: pilihan wektu sasi Mèi 2006 nglungguhi peringkat ka - 5 sajeroning
  • kukuh bakuh lan semangat dadi pelatih bal - balan tim Uruguay Tabarez yaitu guru ing sakwalike kamenangan saka tim La Celeste. Dèwèké saiki ngidak umur
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • final sing dipersaingkan patang tim Nanging kamenangan Uruguay 2 - 1 marang Brasil iku tetandhingan wigati sing nggawa tim iki mimpin saka segi poin lan
  • kajuwaraan bal - balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal - balan ing
  • Rosario iku juru main bal kang asalé saka Uruguay Diego Godin utawa kang duwé jeneng dawa Diego Roberto Godin Leal saiki mèlu tim bal - balan Atlético Madrid
  • iku sawijining juru main bal - balan Indonesia. Saiki dhèwèké main ing SAD Indonesia, tim kang saikine kompetisi ing Uruguay Amérika Selatan. Rizky lumrahé