Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Serbia




                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Serbia

Tim nasional bal-balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan kanggo kaping pungkasan sanadyan kaloro nagara mau wis mutusaké misah dadi rong nagara, Serbia lan Montenegro.

                                     

1. Rékor Piala Donya

  • 1994- Ora olèh mèlu akibat sanksi internasional amarga Perang Yugoslavia
  • 2010- Lolos
  • 2002- Ora lolos kanthi jeneng Yugoslavia
  • 1930 hingga 1990- Ora mèlu, isih minangka péranganing Yugoslavia
  • 1998-Babak 2 kanthi jeneng Yugoslavia
  • 2006-Babak 1 kanthi jeneng Serbia lan Montenegro
                                     

2. Rékor Piala Éropah

  • 2000-Perempatfinal kanthi jeneng Yugoslavia
  • 2004- Ora lolos miwiti kualifikasi kanthi jeneng Yugoslavia
  • 1960 hingga 1992- Ora mèlu, masih merupakan pérangan dari Yugoslavia
  • 2008- Ora lolos
  • 1996- Ora olèh mèlu sarta akibat sanksi internasional
                                     

3. Pelatih

  • Milan Živadinović Agustus 1998-1999
  • Vujadin Boškov 1999-Juli 2000
  • Slobodan Santrač 1994-Juli 1998
  • Miroslav Dukić 2007-2008
  • Milovan Dorić Fèbruari 2001-6 Mèi 2001
  • Dejan Savićević Dhésèmber 2001-Juni 2003
  • Radomir Antic 2008-sekarang
  • Ilija Petković Juli 2003-Juni 2006
  • Javier Clemente July 2006-Dhésèmber 2007
  • Dejan Savićević, Vujadin Boškov dan Ivan Ćurković 6 Mèi 2001-Dhésèmber 2001
  • Ilija Petković Agustus 2000-Januari 2001

Pemain

Pratélan juru main Tim nasional bal-balan Serbia lan Montenegro iki juru main-juru main kang pungkasan dipanggil tanggal 6 Fèbruari 2008 wektu tetandhingan persahabatan nglawan Makedonia.

                                     
  • Tim nasional bal - balan Pasisir Gadhing, kanthi jejuluk Les Éléphants Para Gajah iku tim kang makili Pasisir Gadhing sajeroning kajuwaraan bal - balan
  • Tim nasional bal - balan Slovenia minangka sawijining tim nasional bal - balan sing makili Slovenia lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slovenia. Tim
  • Tim nasional bal - balan Denmark, kang ana ing sangisoré pengaturan Asosiasi Bal - balan Denmark, ik sawijining tim bal - balan kang makili Denmark sajeroning
  • Tim nasional bal - balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing
  • Tim nasional sépak bola Prancis iku tim sing makili Prancis sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Patang taun sawisé njuwarai Piala Donya FIFA
  • administratifé dumunung ing Nyon, Swiss. Wektu iki ana 53 asosiasi bal - balan nasional sing ana ing sangisoré UEFA. Diarani Eksekutif Utama wiwit Dhésèmber
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • Serbia amarga bisa gawé gol akèh. Sawisé iku Milos banjur diundang kanggo mèlu gabung ana ing tim Nasional Pisanané ana ing tim Nasional Bal - balan sakngisoré
  • main bal - balan profésional saking Serbia ingkang main ing posisi glandhang lan samenika main ing klub Liga Primer Inggris Manchester United lan tim nasional
  • mantan juru main bal - balan ingkang sapunika dados pelatih kanggé tim bal - balan Piyambakipun minangka mantan pelatih tim nasional bal - balan Yugoslavia wonten
  • sawijining juru main bal - balan saka Montenegro kang bisa main ana ing posisi glandhang sayap utawané penyerang. Saiki dhèwèké main ana ing tim Roma ing Italia