Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Inggris




                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Inggris

Tim nasional bal-balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing donya. Inggris wis tandhing sajeroning manéka ajang tetandhingan internasional lan menangaké Piala Donya FIFA 1966.

                                     

1. Rékor Piala Donya

  • 1998-Babak 2
  • 1994- ora lolos
  • 1958-Babak 1
  • 1950-Babak 1
  • 1974- ora lolos
  • 1962-Perempatfinal
  • 1978- ora lolos
  • 1966- Juwara
  • 1990-Peringkat kapapat
  • 2010- lolos
  • 1982-Babak 2
  • 2006-Perempatfinal
  • 1970-Perempatfinal
  • 1930 nganti 1938- ora mèlu
  • 1986-Perempatfinal
  • 2002-Perempatfinal
  • 1954-Perempatfinal
                                     

2. Rékor Piala Éropah

  • 1996-Semifinal
  • 2000-Babak 1
  • 2004-Perempatfinal
  • 1968-Semifinal
  • 1972-Perempatfinal
  • 1984- ora lolos
  • 1976- ora lolos
  • 1988-Babak 1
  • 1964- ora lolos
  • 2008- ora lolos
  • 1980-Babak 1
  • 1992-Babak 1
  • 1960- ora mèlu
                                     

3. Mantan pemain misuwur

  • Stuart Pearce 1987-1999
  • Bobby Charlton 1958-1970
  • Nat Lofthouse 1950-1958
  • Steve Bloomer 1895-1907
  • Martin Peters 1966-1974
  • Gary Stevens 1985-1992
  • Jack Charlton 1965-1970
  • Des Walker 1989-1994
  • Paul Ince 1992-2000
  • George Cohen 1964-1967
  • Ray Clemence 1972-1983
  • Glenn Hoddle 1979-1988
  • Roger Hunt 1962-1969
  • Dixie Dean 1927-1932
  • Paul Gascoigne 1988-1998
  • Ray Wilson 1960-1968
  • Trevor Steven 1985-1992
  • Kenny Sansom 1979-1988
  • Tom Finney 1946-1958
  • Duncan Edwards 1955-1957
  • Ray Wilkins 1976-1986
  • Kevin Keegan 1972-1982
  • Bobby Moore 1962-1973
  • Paul Scholes 1997-2004
  • Johnny Haynes 1954-1962
  • Peter Beardsley 1986-1996
  • Billy Wright 1946-1959
  • Viv Anderson 1978-1988
  • Emlyn Hughes 1969-1980
  • Gary Lineker 1984-1992
  • Chris Waddle 1985-1991
  • Terry Butcher 1980-1990
  • Vivian Woodward 1903-1911
  • Teddy Sheringham 1993-2002
  • Peter Shilton 1970-1990
  • Bryan Robson 1980-1991
  • Nobby Stiles 1965-1970
  • Alan Shearer 1992-2000
  • David Seaman 1988-2002
  • Jimmy Greaves 1959-1967
  • Trevor Brooking 1974-1982
  • Alan Ball 1965-1975
  • Geoff Hurst 1966-1972
  • David Platt 1989-1996
  • Stanley Matthews 1934-1957
  • Gordon Banks 1963-1972
  • John Barnes 1983-1995
  • Tony Adams 1987-2000


                                     
  • Ndèk Inggris bal - balan dadi olah raga nasional sing akèh disenengi. Aturan - aturan dolanané sing modhèren iku sepisanan onok lekas taun 1863 lan ngekèki
  • Tim nasional U - 15 Albania Cithakan: Sq icon Situs resmi Asosiasi Bal - balan Albania ing basa Inggris Albania pada situs resmi FIFA. ing basa Inggris
  • Armenia Tim nasional U - 19 priya Armenia Tim nasional U - 17 priya Armenia Cithakan: Hy Situs Resmi Federasi Bal - balan Armenia Armenia pada Situs Resmi FIFA
  • Tim nasional bal - balan Slovenia minangka sawijining tim nasional bal - balan sing makili Slovenia lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slovenia. Tim
  • Tim nasional bal - balan Koréa Kidul iku tim nasional bal - balan Asia kang paling suksès miwiti debuté ing Olimpiade 1948. Koréa ing jaman kuna duwé permainan
  • Tim nasional sépak bola Jerman iku tim kang makili Jerman sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Jerman duwé cathetan kang apik sajeroning saben
  • Tim nasional bal - balan Céko iku tim kang makili Républik Ceko sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tau dadi runner - up Piala Donya FIFA
  • Tim nasional bal - balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan
  • Tim nasional bal - balan Amérikah Sarékat wiwit pungkasan dekade 1980 - an, wis dadi kakuatan anyar ing bal - balan donya. Miturut pratélan Peringkat Donya
  • Tim nasional bal - balan Kroasia makili Kroasia sajeroning kejuwaraan - kejuwaraan bal - balan internasional. Ing debut Piala Donyané, tim iki langsunggawé kagèt