Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Argentina




Tim nasional bal-balan Argentina
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Argentina

First game = Uruguay 2-3 Argentina

Montevideo, Uruguay; 16 Mèi 1901 | Largest win = Argentina 12-0 Ekuador

Montevideo, Uruguay; 22 Januari 1942 | Largest loss = Républik Cékoslowakia 6-1 Argentina

Helsingborg, Swèdhen; 15 Juni 1958

Bolivia 6-1 Argentina

La Paz, Bolivia; 1 April 2009

Uruguay 5-0 Argentina

Guayaquil, Ekuador; 16 Dhésèmber 1959

Argentina 0-5 Kolombia

Buenos Aires, Argentina; 5 September 1993 |

World cup apps = 14| World cup first = 1930 | World cup best = Juwara, 1978 dan 1986 | Regional name = Copa América | Regional cup apps = 37 | Regional cup first = 1916 |

Regional cup best = Juwara, 1921, 1925, 1927,

1929, 1937, 1941, 1945,

1946, 1947, 1955, 1957,

1959, 1991, 1993

}}

Tim nasional bal-balan Argentina iku tim kang makili Argentina sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Bebarengan karo Brasil, tim iki minangka salah siji tim paling kuat ing Amérika Kidul lan uga ing donya.

                                     

1. Rékor Piala Donya

  • 1938 nganti 1954- Mundur
  • 1934-Babak angka 1 kalah saka Swèdhen
  • 1930-Peringkat angka 2 kalah saka Uruguay
  • 2002-Babak angka 1
  • 1982-Babak angka 2
  • 1978- Juwara
  • 1990-Peringkat angka 2 kalah saka Jerman Barat
  • 1998-Perempat final kalah saka Walanda
  • 1970- Ora lolos
  • 2010- Lolos
  • 1966-Perempat final kalah saka Inggris
  • 1974-Babak angka 2
  • 1994-Babak angka 16 kalah saka Rumania
  • 1962-Babak angka 1
  • 2006-Perempatfinal kalah saka Jerman
  • 1958-Babak angka 1
  • 1986- Juwara
                                     
  • Tim nasional bal - balan Pasisir Gadhing, kanthi jejuluk Les Éléphants Para Gajah iku tim kang makili Pasisir Gadhing sajeroning kajuwaraan bal - balan
  • Barkas: Mexico football federation.gif Tim nasional bal - balan Meksiko iku tim kang makili Meksiko sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Ing Piala Donya
  • Tim nasional bal - balan Uruguay iku sawijining tim nasional bal - balan sing paling suksès ing ajang Piala Donya FIFA lan Copa América. Debut piala donyané
  • Tim nasional bal - balan Slowakia iku tim sing makili Slowakia sajeroning kajuwaraan internasional lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slowakia. Slowakia
  • Barkas: ChileNationalFootballTeam.gif Tim nasional bal - balan Chili iku sawijining tim nasional bal - balan sing prestasiné mung nggayuh juwara kaloro ing
  • Tim nasional bal - balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan
  • Tim nasional bal - balan Paraguay iku tim kang makili Paraguay sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. 1930 - Babak 1 1934 - Ora mèlu sarta 1938 - Ora mèlu
  • Tim nasional bal - balan Brasil makili Brasil sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka tim paling suksès sajeroning sajarah. Brasil kaping
  • Tim nasional bal - balan Spanyol, racaké dikenal minangka la Selección basa Spanyol: pilihan wektu sasi Mèi 2006 nglungguhi peringkat ka - 5 sajeroning
  • punika salah satunggalipun juru main bal - balan saking Argentina Batistuta punika juru main bal ingkang dangu ing klub bal Fiorentina Italia, lan panjenenganipun