Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Meksiko




                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Meksiko

Tim nasional bal-balan Meksiko iku tim kang makili Meksiko sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Ing Piala Donya FIFA 2006, Meksiko dilatih déning Ricardo La Volpe saka Argentina lan mlebu kajuwaraan minangka tim mawa peringkat papat sajeroning Peringkat Donya FIFA.

                                     

1. Rékor Piala Donya

  • 2010- Lolos
  • 1954-Putaran 1
  • 1998-Putaran 2
  • 1970-Perempatfinal
  • 1994-Putaran 2
  • 2006-Putaran 2
  • 1986-Perempatfinal
  • 1962-Putaran 1
  • 1934- Ora lolos
  • 1978-Putaran 1
  • 1966-Putaran 1
  • 1950-Putaran 1
  • 1958-Putaran 1
  • 1990- Dilarang
  • 1930-Putaran 1
  • 1974- Ora lolos
  • 2002-Putaran 2
  • 1982- Ora lolos
  • 1938- Mundur
                                     

2. Rékor Gold Cup

  • 1996- Juwara
  • 1998- Juwara
  • 1991-Papan katelu
  • 2005-Perempatfinal
  • 2003- Juwara
  • 1993- Juwara
  • 2002-Perempatfinal
  • 2009- Juwara
  • 2000-Perempatfinal
  • 2007-Papan kaloro
                                     

3. Pemain kondhang

  • Jorge Campos
  • Antonio Carbajal
  • Claudio Suárez
  • Ramón Ramírez
  • Hugo Sánchez
  • Oswaldo Sánchez
  • Manuel Negrete
  • Pavel Pardo
  • Alberto García Aspe
  • Cuauhtémoc Blanco
  • Francisco Fonseca
  • Carlos Salcido
  • Luis Miguel Salvador
  • Luis García
  • Francisco Palencia
  • Giovanni Dos Santos
  • Jared Borgetti
  • Carlos Hermosillo
  • Carlos Vela
  • Daniel Osorno
  • Luis Hernández
  • Luis Roberto Alves
  • Rafael Márquez
                                     
  • Tim nasional bal - balan Koréa Kidul iku tim nasional bal - balan Asia kang paling suksès miwiti debuté ing Olimpiade 1948. Koréa ing jaman kuna duwé permainan
  • Tim nasional sépak bola Rusia iku tim kang makili Rusia sajeroning bal - balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki
  • Tim nasional bal - balan Afrika Kidul utawa racaké diundang garudha super iku sawijining tim nasional bal - balan sing prestasiné sapisan ngrebut juwara Piala
  • iku juru main bal - balan Meksiko sing main ing posisi striker kanggo klub Real Sociedad. Panjenengané uga main ing tim nasional Meksiko Saliyané nduwé
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • kajuwaraan bal - balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal - balan ing
  • legenda bal - balan donya ingkang asalipun saking Brasil. Sadanguning karieripun minangka juru main, Pelé kasil mbekta Brasil dados Juara Donya Bal - balan kaping
  • lair ing Ciudad de México, Meksiko 11 Juli 1958 umur 62 taun yaiku salah siji mantan juru main bal - balan saka Meksiko kang jenenge misuwur nalika
  • taun ya iku juru main bal - balan Meksiko sing main ing posisi striker kanggo klub Manchester United. Hernández dadi wong Meksiko kapisan sing gabung karo