Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Nigeria




Tim nasional bal-balan Nigeria
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Nigeria

Tim nasional bal-balan Nigeria utawa biyasa diarani garudha super iku sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné kaping pindho ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 1980 lan 1994 lan ana ing sangisoré Asosiasi Bal-balan Nigeria. Debut piala donya kadadéan ing taun 1994 lan asil paling apik ya iku Babak 2 ing 1994 lan 1998.

                                     

1. Rekor Piala Donya

  • 1998 - Babak 2
  • 1962 - Ora lolos
  • 1994 - Babak 2
  • 1930 nganti 1958 - Ora mèlu
  • 2002 - Babak 1
  • 2006 - Ora lolos
  • 1970 nganti 1990 - Ora lolos
  • 1966 - Mundur
  • 2010 - Lolos
                                     
  • Tim nasional bal - balan Afrika Kidul utawa racaké diundang garudha super iku sawijining tim nasional bal - balan sing prestasiné sapisan ngrebut juwara Piala
  • Tim nasional bal - balan Ghana, racaké dijuluki Black Stars, iku tim kang makili Ghana sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Ghana lolos menyang
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • Jos, Nigeria 22 April 1987 umur 33 taun uga dikenal minangka John Obi Mikel, Mikel John Obi, utawa John Mikel Obi yaiku pemain bal - balan Nigeria sing
  • kajuwaraan bal - balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal - balan ing
  • juru main bal - balan saking Spanyol ingkang main ing posisi panyerang utawi striker ing klub Liga Primer Inggris klub Chelsea lan Tim Nasional Bal Spanyol
  • 1996 ya iku pamain bal - balan profésional Nigeria sing main kanggo klub Liga Primér Inggris Leicester City F.C. lan timnas Nigeria Dhèwèké tau main ing
  • Dominic Daniel Udoh lair 30 Agustus 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Nigeria sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town. Retained List
  • Agustus 1973 umur 47 taun yaiku salah siji mantan juru main bal - balan profésional saka Nigeria kang posisiné ana ing glandhang serang. Nalika main kanggo
  • juru main bal profésional saking Nigeria ingkang main minangka striker kanggé Liga Primer Inggris klub Arsenal lan Tim Nasional Bal Nigeria Iwobi lair