Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Australia




Tim nasional bal-balan Australia
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Australia

Tim nasional bal-balan Australia makili Australia sajeroning kajuwaraan-kajuwaraan bal-balan internasional. Australia partisipasi sajeroning Piala Donya FIFA kanggo sapisanan taun 1974, nanging gagal ngliwati babak pisanan. Sawisé iku, Australia makaping-kaping amèh lolos menyang Piala Donya nanging tansah kalah ing babak playoff nganti taun 2006, wektu tim iki ketemu Uruguay ing babak playoff lan lolos sawisé menang liwat adu penalti.

Sawisé cukup suwé gabung ing Konfederasi Bal-balan Oseania, Australia mutusaké pindah menyang Konfederasi Bal-balan Asia wiwit taun 2006.

                                     

1. Rékor Piala Konfederasi

  • 2005 - Babak 1
  • 1992 - ora diundang
  • 2003 - ora lolos
  • 1997 - Peringkat kaloro
  • 2001 - Peringkat katiga
  • 1999 - ora lolos
  • 1995 - ora diundang

Rékor Piala Oseania

  • 1980 - Juwara
  • 1998 - Peringkat kaloro
  • 1973 - ora mèlu
  • 2004 - Juwara
  • 1996 - Juwara
  • 2000 - Juwara
  • 2002 - Peringkat kaloro
                                     

2. Pranala njaba

  • Arsip hasil pertandingan sejak 1922
  • Situs resmi Federasi Bal-balan Australia
  • Arsip RSSSF mengenai pemain dengan penampilan terbanyak dan pencetak gol terbanyak
Cithakan:TimAFCCithakan:Nagara peserta piala donya 2006
                                     
  • Wales, Australia 6 Dhésèmber 1979 utawi misuwur kanthi asma Tim Cahill inggih punika juru main bal - balan saking nagari Australia Sapunika Tim Cahill
  • Tim nasional bal - balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing
  • gol nalika tim Australia mengsah tim Kroasia ing Piala Dunia FIFA 2006. Kewell kalebet anggotanipun Asosiasi Bal - balan Profesional Australia Kewell miwiti
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • kajuwaraan bal - balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal - balan ing
  • lair 3 Agustus 1984 umuré 32 taun ya iku juru main bal - balan profésional sing dekné teko Australia Nomor punggungé ya iku 15. Saiki areké dikontrak karo
  • Persatuan Sepak bola Makassar disingkat PSM Makassar ya iku sawijining tim bal - balan Indonésia kang duwé basisi ing Kutha Makassar, Sulawesi Kidul, Indonésia
  • Jordan Lyden lair 20 Januari 1996 yaiku pemain bal - balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Swindon Town. Notification of shirt
  • Callum Charles Johnson lair 28 Oktober 1993 yaiku pemain bal - balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Portsmouth. Notification
  • Bailey Wright lair 28 Juli 1992 yaiku pemain bal - balan profesional Australia sing main dadi Bek kanggo Sunderland. Club list of registered players: