Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Denmark




Tim nasional bal-balan Denmark
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Denmark

Tim nasional bal-balan Denmark, kang ana ing sangisoré pengaturan Asosiasi Bal-balan Denmark, ik sawijining tim bal-balan kang makili Denmark sajeroning kaluwaraan Piala Donya FIFA.

Penampilan paling apik Denmark sajeroning ajang internasional ya iku nalika njuarani Piala Éropah 1992. Wektu iku sakbeneré ora lolos, nanging amarga sanksi internasional agawé timnas bal-balan Yugoslavia dilarang tandhing, banjur diganti déning timnas Denmark kang ana ing urutan kaloro sawisé Yugoslavia sajeroning babak kualifikasi. Sacara ngagètaké, Denmark kasil dadi juwara.

                                     

1. Rékor ing Piala Donya

  • 2006- Ora lolos
  • 1962- Ora mèlu
  • 1966 nganti 1982- Ora lolos
  • 1958- Ora lolos
  • 1994- Ora lolos
  • 1930 nganti 1954- Ora mèlu
  • 1998-Perempat final
  • 1990- Ora lolos
  • 2010-Lolos
  • 1986-Babak angka 2
  • 2002-Babak angka 2
                                     

2. Rékor ing Piala Éropah

  • 2000-Babak angka 1
  • 2008- Ora lolos
  • 1960- Ora lolos
  • 2004-Perempat final
  • 1996-Babak angka 1
  • 1988-Babak angka 1
  • 1968 nganti 1980- Ora lolos
  • 1964-Peringkat angka 4
  • 1984-Semifinal
  • 1992- Juara
                                     

3. Pemain kondhang

  • Thomas Helveg
  • Jon Dahl Tomasson
  • Brian Laudrup
  • Sophus "Krolben" Nielsen
  • Poul "Tist" Nielsen
  • Thomas Gravesen
  • Thomas Sorensen
  • Jesper Gronkjær
  • Harald Bohr
  • Preben Elkjær Larsen
  • Jan Molby
  • Peter Schmeichel
  • Michael Laudrup
  • Allan Simonsen
                                     
  • Tim nasional bal - balan Slovenia minangka sawijining tim nasional bal - balan sing makili Slovenia lan dikontrol déning Asosiasi Bal - balan Slovenia. Tim
  • Tim nasional bal - balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan
  • Tim nasional bal - balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing
  • Tim nasional sépak bola Prancis iku tim sing makili Prancis sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. Patang taun sawisé njuwarai Piala Donya FIFA
  • administratifé dumunung ing Nyon, Swiss. Wektu iki ana 53 asosiasi bal - balan nasional sing ana ing sangisoré UEFA. Diarani Eksekutif Utama wiwit Dhésèmber
  • main bal - balan Portugal. Varela iku uga anggota Tim nasional bal - balan Portugal. Dhèwèké tau nyithak gol nalika UEFA Euro 2012 pas tetandhingan Denmark lawan
  • bal - balan Portugal. Hostiga iku uga anggota Tim nasional bal - balan Portugal. Dhèwèké tau nyithak gol nalika UEFA Euro 2012 pas tetandhingan Denmark lawan
  • Rasmus Schmidt Nicolaisen lair 16 Maret 1997 yaiku pemain bal - balan profesional Denmark sing main dadi Bek kanggo Portsmouth.
  • bal - balan Inggris wiwit iku kerep ngèling - èling prastawa iki karo seneng sanadyan Inggris dhéwé ora menang. Sing menang ya iku Jerman. Limawelas tim kudu
  • Dhènemarken, 13 April 1984 umur 36 taun ya iku salah sijining juru main bal - balan Denmark Panjenengané ing posisi kiper. Saiki panjenengané main kanggo Manchester
  • Novèmber 1963 umur 57 taun yaiku salah siji mantan juru main bal - balan saka Denmark Pemain iki misuwur nalika mèlu gabung ing Manchester United. Schmechel
  • Lasse Sorensen lair 21 Oktober 1999 yaiku pemain bal - balan profesional Denmark sing main dadi Gelandhang kanggo Milton Keynes Dons. Squads for 2017 18