Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Paraguay




Tim nasional bal-balan Paraguay
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Paraguay

  • 1930-Babak 1
  • 1990- Ora lolos
  • 1938- Ora mèlu sarta
  • 2006-Babak 1
  • 1998-Babak 2
  • 1962 nganti 1982- Ora lolos
  • 1958-Babak 1
  • 1954- Ora lolos
  • 2002-Babak 2
  • 1934- Ora mèlu sarta
  • 2010-Lolos
  • 1950-Babak 1
  • 1994- Ora lolos
  • 1986-Babak 2
                                     

1. Pemain kondhang

  • Carlos Humberto Paredes
  • Carlos Gamarra
  • Juan Bautista Villalba
  • Roque Santa Cruz
  • Francisco Arce
  • Roberto Cabañas
  • Celso Ayala
  • José Saturnino Cardozo
  • Roberto Fernández
  • Saturnino Arrúa
  • Romerito
  • José Luis Chilavert
  • Aurelio González
  • Arsenio Erico
                                     

2. Pranala njaba

  • Planet World Cup archive of squads in the World Cup
  • RSSSF archive of most capped players and highest goalscorers
  • Paraguayan Football Site in German
  • Official site of the Paraguayan Football Association
  • Albirroja Fansite in Spanish
  • Planet World Cup archive of results in the World Cup qualifiers
  • RSSSF archive of results 1919-2004
  • Planet World Cup archive of results in the World Cup
Cithakan:Nagara peserta piala donya 2006
                                     
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • kajuwaraan bal - balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal - balan ing
  • nalika babak pisanan sasampunipun Italia namung imbang lawan tim nasional bal - balan Paraguay ing Grup F. Alasan digantosipun Buffon inggih punika amarga
  • miyos 6 Mèi 1993 inggih menika satunggaling pemain bal - balan profésional saking Paraguay ingkang main bal ing klub Serie A Italia A.C. Milan utaminipun dados
  • Sèptèmber 1987 umur 33 taun ya iku sawijining juru main bal - balan kang kewarganagaraané Paraguay kang main ana ing klub Sampdoria kanthi status pinjaman
  • kang asring diundang Rivaldoiku salah siji juru main bal - balan saka Brasil. Rivaldo tau bela tim - tim kang gedhé kaya ta, Santa Cruz, Mogi Mirim, Corinthians
  • Beckham main wonten ing tim Manchester United lan Real Madrid. Beckham miwiti karier bal - balane wonten ing akademi bal - balan kagunganipun Manchester United
  • Wulu warna abang, lan nyekel bal resmi Piala Donya FIFA 1998. Tembung footix iku saka tembung portmanteau tegesé bal - balan kang diwènèhi panambang - ix