Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Koréa Lor




Tim nasional bal-balan Koréa Lor
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Koréa Lor

Tim nasional bal-balan Koréa Lor iku sawijining tim nasional bal-balan sing makili Koréa Lor lan dikontrol déning Asosiasi Bal-balan Koréa Lor. Tim iki tau tampil ing Piala Donya FIFA 1966. Nanging mung nganti babak perempat final.

                                     

1. Rékor Piala Donya

  • 1982 nganti 1994 - Ora lolos
  • 1970 - Mundur
  • 1978 - Mundur
  • 1998 - Ora mèlu
  • 2010 - Lolos
  • 1974 - Ora lolos
  • 2002 - Ora mèlu
  • 1966 - Perempat final
  • 2006 - Ora lolos
  • 1930 nganti 1962 - Ora mèlu
                                     

2. Rékor Piala Asia

  • 2000 - Ora lolos
  • 2007 - Ora mèlu
  • 1956 nganti 1972 - Ora mèlu
  • 1984 - Ora mèlu
  • 1996 - Ora mèlu
  • 1988 - Ora lolos
  • 1992 - Babak 1
  • 1980 - Papan kapapat
  • 2004 - Ora lolos
  • 1976 - Mundur sawisé kualifikasi
                                     
  • Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal - balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim - tim sing main ing tataran paling dhuwur
  • 14 Dhésèmber 1979 umur 41 taun ya iku salahsijiné mantan juru main bal - balan teka Inggris. Piyambaké dadi salahsijiné penyerang utawa juru main ngarep