Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Chili




Tim nasional bal-balan Chili
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Chili

Tim nasional bal-balan Chili iku sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné mung nggayuh juwara kaloro ing 4 kajuwaraan Copa America lan ana ing sangisoré Federasi Bal-balan Chili. Debut piala donyané taun 1930 lan asil paling apik ya iku juwara katelu ing Piala Donya FIFA 1962.

                                     

1. Rékor Piala Donya

  • 1958 - Ora lolos
  • 1966 - Babak 1
  • 2006 - Ora lolos
  • 2002 - Ora lolos
  • 1990 - Diskualifikasi
  • 1982 - Babak 1
  • 1954 - Ora lolos
  • 1962 - Papan katelu
  • 1978 - Ora lolos
  • 2010 - Lolos
  • 1998 - Babak 2
  • 1934 - Mundur
  • 1950 - Babak 1
  • 1974 - Babak 1
  • 1930 - Babak 1
  • 1986 - Ora lolos
  • 1970 - Ora lolos
  • 1938 - Mundur
  • 1994 - Dilarang
                                     

2. Pranala njaba

  • Planet World Cup archive of results in the World Cup qualifiers
  • Planet World Cup archive of results in the World Cup
  • RSSSF archive of results 1910-2003
  • The official Chilean Football Association web site
  • Chilean football forum on national teams
  • El Almanaque de Futbol de la Red
  • Planet World Cup archive of squads in the World Cup
  • RSSSF archive of most capped players and highest goalscorers
                                     
  • Tim nasional bal - balan Paraguay iku tim kang makili Paraguay sajeroning kajuwaraan bal - balan internasional. 1930 - Babak 1 1934 - Ora mèlu sarta 1938 - Ora mèlu
  • bal - balan profèsional saking Chili ingkang main ing posisi striker lan samenika main ing klub Liga Primèr Inggris klub Arsenal F.C. lan Tim Nasional Bal - balan
  • kajuwaraan bal - balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal - balan ing
  • legenda bal - balan donya ingkang asalipun saking Brasil. Sadanguning karieripun minangka juru main, Pelé kasil mbekta Brasil dados Juara Donya Bal - balan kaping
  • bal - balan Chili sing saiki main kanggo Universidad Da Chilé ing Liga Chilé. Panjenengané dikenal amarga visi mainé, operan, kaprigelan nggiring bal lan
  • main bal - balan saka Chili sing main ing klub Juventus FC. Arturo bisa main ing pérangan mburi lan ing lapangan tengah. Cithakan: Skuad PD2010 Chili Acta
  • Mauricio Isla lair ing Buin, Chili 12 Juni 1988 umur 32 taun ya iku juru main bal - balan profésional sing asalé saka nagara Chile, lan saiki mbéla
  • Piala Donya FIFA utawa kerep dicekak Piala Donya iku kajuwaraan bal - balan paling wigati ing donya internasional. Diselenggarakaké déning Fédération Internationale
  • Wulu warna abang, lan nyekel bal resmi Piala Donya FIFA 1998. Tembung footix iku saka tembung portmanteau tegesé bal - balan kang diwènèhi panambang - ix