Back

ⓘ Tim nasional bal-balan Honduras




Tim nasional bal-balan Honduras
                                     

ⓘ Tim nasional bal-balan Honduras

Tim nasional bal-balan Honduras iku tim nasional bal-balan sing prestasiné ngraih gelar juwara kaloro Piala Emas CONCACAF 1991. Ing Piala Donya FIFA, asil paling apik ya iku babak pisanan ing 1982. Dikontrol déning Federasi Bal-balan Nasional Autonomi Honduras.

                                     

1. Rékor Piala Emas CONCACAF

  • 1991 - Papan kaloro
  • 2005 - Semifinal
  • 2007 - Prapat final
  • 2000 - Prapat final
  • 1996 - Babak 1
  • 2003 - Babak 1
  • 1998 - Babak 1
  • 2002 - Ora lolos
  • 1993 - Babak 1
                                     
  • Wulu warna abang, lan nyekel bal resmi Piala Donya FIFA 1998. Tembung footix iku saka tembung portmanteau tegesé bal - balan kang diwènèhi panambang - ix