Back

ⓘ Lair 1900-an




                                               

Josephine Butler

Josephine Butler ya iku tokoh feminis Inggris. Josephine Butler lair tanggal 13 April 1828 ing Millfield, Northumberland, nomer pitu saka bocah sing isih urip saka John Grey lan bojone Hannah Annett. Dheweke tilar donya tanggal 30 Desember, 1906 ing Wooler, Northumberland lan disarèkaké ing kebon gereja St. Gregory ing Gereja Agung ing Kirknewton. John Gray minangka pembaharu pertanian, tokoh Liberal sing unggul ing negara tapel wates Inggris ing sisihe Skotlandia. Dheweke dadi sedulur saka Lord Grey, Perdana Menteri Whig sing mbiyantu ngamanake Républik Reformasi Pertama. Kulawarga John G ...

                                               

Nur Mohd Azriyn Ayub

Nur Mohd Azriyn Ayub yaiku salah sawijining pamain badminton aguna kang asalé saka Malésia. Dhèwèké lair ing surya ping 19 wulan Juli taun 1993 utawa saiki wis ngancik umur 26 taun duwé peparab werna telu yaiku Mohd Azriyn Ayub, Nur Azriyn Ayub, lan Azriyn Ayub. Azriyn Ayub yaiku pamain badminton ing nomer tunggal putra, gandha campuran, lan gandha putra selawasé kariré kapétung duwé setatistik menang ping 115 ing sakabèhé nomer, saiki mapan ing rangking nomer 42 kanggo nomer gandha putra, rangking nomer 1401 kanggo gandha campuran, lan rangking nomer 53 kanggo gandha campuran.