Back

ⓘ Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat




Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat
                                     

ⓘ Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat

Papan Anggegana Internasional Tan Son Nhat utawa Cảng hàng không quốc tế Tân Sơn Nhất utawa Sân bay quốc tế Tân Sơn Nhất iku sawijining papan anggegana sing nglayani tlatah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 6 km. Konstruksiné diwiwiti sasi Agustus 2008, kanthi anggaran 4500 milyar dong,

                                     

1.1. Pamaburan bebarengan destinasi Domestik

  • Vietnam Airlines
  • Vietnam Aviation Service Company
  • Pacific Airlines