Back

ⓘ Stadion nasional




                                               

Seoul Olympic Stadium

Cithakan:Infobox stadium Seoul Olympic Stadium, aka Jamsil Olympic Stadium sadurungé romanisasi minangka Chamshil dumunung ing Seoul, Koréa Kidul. Iki minangka stadium utama kang dibangun 1988 Summer Olympics lan 10th Asian Games taun 1986. Iki uga minangka inti saka Seoul Sports Complex ing Songpa-gu District, ing wétan laut saka kidul kutha Han River.