Back

ⓘ Miss Universe 2010




Miss Universe 2010
                                     

ⓘ Miss Universe 2010

Cithakan:Kotak info kontès kecantikan

Miss Universe 2010 iku kontès Miss Universe angka 59 kang dianakaké ing Mandalay Bay Resorts and Casino ing Las Vegas Nevada, USA tanggal 23 Agustus 2010. 83 peserta saka manéka nagara ngrebutaké makutha waca: gelar Miss Universe. Miss Universe 2009 Stefanía Fernández saka Venezuela masang makutha Jimena Navarrete saka Meksiko kang menangaké ajang Miss Universe 2010. Miss Universe 2010 digiyaraké kanthi langsung déning NBC lan Telemundo, déné ing Indonésia digiyaraké déning Indosiar. Pranatacara acara iki ya iku Bret Michaels lan Natalie Morales.

                                     

1. Musik Pengiring

  • Kompetisi Gaun Wengi: "Wake Up Everybody" déning John Legend and The Roots Live performance
  • Kompetisi Busana Renang: "Viva Elvis" medley déning Cirque du Soleil
                                     

2. Cathetan Kontès

  • Guatemala pungkasan olèh posisi semifinalis taun 1984.
  • Thailand menangaké Miss Photogenic lan Best National Costume. Ini pertama kalinya terjadi diajang Miss Universe dimana satu nagara meraih 2 gelar sisan.
  • Jamaika pungkasan olèh posisi semifinalis taun 2004
  • Kanggo kaping teluné Thaiand kasil nyandang gelar Miss Photogenic lan kanggo kaping limané menangaké gelar Best National Costume.
  • Venezuela ora olèh posisi semifinalis lan iki kadadéan ing taun 2006 ing ajang kang padha.
  • Ukraina pungkasan olèh posisi semifinalis taun 2007
  • Républik Ceko olèh posisi semifinalis kanggo kaping papaté ya iku 2007, 2008, 2009 lan 2010.
  • Australia olèh skor paling dhuwur katelu wiwit Jennifer Hawkins uga nyithak angka kang padha ing ajang 2004.
  • Meksiko Menangaké Kontès Miss Universe kanggo kaping pindhoné sawisé Lupita Jones menangaké ajang iki ing taun 1991 ing Las Vegas Nevada Amérikah Sarékat.
  • Meksiko, Rusia lan Kolombia pungkasan olèh posisi semifinalis taun 2008.
  • USA ora kasil olèh posisi semiinalis kanggo kaping papaté.
  • Irlandia pungkasan olèh posisi semifinalis taun 1998.
  • Jamaika, Ukraina, Albania, lan Guatemala olèh papan paling dhuwur ing kontès iki.
  • Filipina pungkasan olèh posisi semifinalis taun 1999.
  • 7 Semifinalis Éropah mendominasi posisi semifinalis taun iki ya iku: Ukraina, Bèlgi, Irlandia, Perancis, Albania, Rusia, lan Républik Ceko.
  • Nagara kang mlebu semifinal ing taun 2009 lan 2010 ya iku Albania, Australia, Bèlgi, Républik Ceko, Prancis, Puerto Riko, lan Afrika Kidul.
                                     

3. Juri

Juri Preliminary

  • BJ Coleman-Publicist, Journalist & Television Personality
  • Sadoux Kim-Television producer
  • Natalie Rotman-Commentator
  • Corinne Nicolas-President of Trump Model Management
  • Louis Burgdorf-Talent Producer for MSNBCs Joe Scarborough & Mika Brzezinski
  • Carlos Bremer-CEO and General Director of Value Grupo Financiero
  • Basim Shami-President of Farouk Systems

Juri wengi final

  • Evan Lysacek-Olympic Gold Medal Figure Skater and Dancing with the Stars U.S. TV series|Dancing with the Stars participant
  • Chynna Phillips-Penyanyi lan aktris
  • Criss Angel-Illusionis lan musisi
  • Chazz Palminteri-Aktor lan penulis
  • Tamron Hall-MSNBC anchor
  • Jane Seymour actress|Jane Seymour-Aktris lan Dancing with the Stars U.S. TV series|Dancing with the Stars participant
  • Niki Taylor-Model
  • Sheila E Musician
  • William Baldwin-Actor, producer, and writer


                                     

4. Peserta

Tampil manèh

  • Kep. Virgin Britania, pungkasan mèlu kompetisi ing 2002.
  • Denmark, Kazakhstan, Sri Lanka lan Trinidad & Tobago, pungkasan mèlu kompetisi ing 2008.
  • Botswana, pungkasan mèlu kompetisi ing taun 2004
  • Haiti, pungkasan mèlu kompetisi ing taun 1989
  • Kep. Virgin Amérika, pungkasan mèlu kompetisi ing 2007.
                                     
  • kontès Miss Universe 2010 Jimena sadurungé kapilih minangka Miss Meksiko Universe sajeroning 2009, lan sabanjuré makili ing kontès Miss Universe 2010 lan
  • Cithakan: Kotak info kontès kecantikan Miss Universe 2009 iku kontès Miss Universe angka 58. Miss Universe 2008, Dayana Mendoza saka Venezuela masang tiara
  • Miss Universe iku kontès kecantikan kang wiwitané minangka cara Pacific Mills kanggo promosi prodhuk sandhangan nglangi pakaian renang Catalina ing
  • 26 Fèbruari 1986 inggih punika pamenang Miss Angola 2011 nalika tanggal 18 Dhésèmber 2010 lan Miss Universe 2011 ing tanggal 12 September 2011 ing Sao
  • njalari 18.000 warga ing saubengipun dipunevakuasi.. Analisa 23 Gelar Miss Universe 2010 dipunrengkuh déning Jimena Navarrete saking Meksiko.. Tempo 3 Silih
  • Miss Universe 2012, utawa Miss Universe kang ka - 61, Miss Universe sadurungé Leila Lopes saka Angola lan memahkotai penggantiné. Hingga tanggal 8 Fèbruari
  • ngisor iki pratélan pamenang special awards sajeroning kontès kecantikan Miss Universe Bebungah ini sepisanan dianakaké taun 1992 déning Catalina nganti taun
  • 236 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 23 Agustus 2010 Gelar Miss Universe 2010 dipunrengkuh déning Jimena Navarrete saking Meksiko.. Tempo
  • mimpang Miss Inggris wis mèlu sapérang adhon - adhon Miss World ya iku Miss Northern Ireland Miss Scotland Miss United Kingdom Miss Wales Miss Universe GreingBritain
  • mèlu Miss Amérika, nanging kalah ing tanggal 20 September 1960. Jim Perry - 1967 - 1991 Miss Earth Canada Miss Universe Canada Miss World Canada Miss Dominion
  • Indonésia 2009. Qory direncanakaké bakal makili Indonésia ing ajang Miss Universe 2010 Wiwit 2009, Qory sinau ing studi jurusan Sastra Prancis FIB Universitas