Back

ⓘ Kebon raya ing Indonesia




                                               

Setatsiyun Pasar Minggu

Setatsiyun Pasar Minggu inggih punika minangka salah satunggaling setatsiyun sepur ingkang mapan wonten ing laladan Pasar Minggu, Jakarta Selatan. Stasiun sepur punika mapan wonten ing Laladan Operasi 1 Jakarta. Wonten ing sebrang dalan saking JL. Pasar Minggu saking stasiun punika wonten pusat kanggé blanja wonten ing swalayan Ramayana lan Borobudur. Kajawi punika, caket kaliyan stasiun pasar minggu punika ugi wonten pasar tradhisional ingkang nyamektakaken lan nyadé manéka warna jinis kabetahan kulawarga. Wonten ing stasiun Pasar Minggu piyabak wonten toko - toko ingkang nyadé manéka war ...