Back

ⓘ Belik




Belik
                                     

ⓘ Belik

Belik iku sumur cilik ing pinggir kali kang racaké digawé ing wanci katiga, nalika kali asat. Warga racaké nggunakaké belik kanggo adus, ngombé ing wanci katiga nalika sumur-sumur padha asat.

                                     
  • Belik iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang. Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan Permendagri No.56 - 2015 www.kemendagri.go.id ing basa
  • Belik iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Warak iku désa ing Kecamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Gombong iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Beluk iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Gunungtiga iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn
  • Gunungjaya iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn
  • Simpur iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Bulakan iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Kuta iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn Pemalang
  • Kalisaleh iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Belik Pemalang Kabupatèn Pemalang Situs resmi Kabupatèn
  • Sikasur iku désa ing Kacamatan Belik kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ing désa Sikasur iki ana siji papan wisata wujud tlaga ya iku