Back

ⓘ Penyakit langka




                                               

Kayu Susu

Kayu Susu R. Br) minangka salah sawijining jinis tanduran obat sing kalebu tanduran langka. Kayu susu utawa dikenal kanthi jeneng pulai, kalebu spesies sing cepet tuwuh.Tanduran kayu susu nyebar méh ing kabéh wilayah ing Indonésia, loro tuwuh ing tanah rendah menyang gunung kanthi dhuwur 0-1000 meter saka ndhuwur segara lan uga ditemokaké ing alas sekunder. Spesiés iki bisa thukul ing lempung, lemah pasir sing garing utawa banjir lan uga ana léréng gunung ing alas udan tropis kanthi jinis udan A nganti C.

                                     

ⓘ Penyakit langka

  • gunggung 30.000 nganti 40.000 wong saéndhening donya lan bisa digolongaké penyakit langka Tembaga duwé perangan wigati tumrap kasarasan syaraf, balung, kolagén
  • Tetanus Tuberkulosis Kutu Konjungtivitis Kurap Kudis Skarlatina Flu Burung Penyakit kang ora disebabaké déning kuman, nanging disebabaké déning anané problem
  • diklasifikasikaké minangka unsur langka ing bumi. Ytrium akèh - akèhé ditemokake kanthi campuran karo anasir lantanum ing mineral - mineral langka lan ora ditemokake
  • tegesé sadurungé déné tembung gera s tegesé yuwa Lelara iki kagolong langka lan mung kadadéan sakpra enem yuta kelairan.. Kaya kang wis diterangaké
  • Married Couples: Love and War. Nalika umuré 7 taun, Eunha didiagnosis penyakit langka ajeneng langerhans cell histiocytosis LCH Dhèwèké banjur dirawat