Back

ⓘ Kutha Balikpapan




                                               

Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman

Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman iku papan anggegana domestik lan internasional ing Balikpapan, Kalimantan Wétan. Papan Anggegana iki dioperasèkaké déning PT Angkasa Pura I lan dibuka tanggal 6 Agustus 1997. Papan Anggegana iki duwé jembar 300 hèktar.

                                     

ⓘ Kutha Balikpapan

  • Kutha Balikpapan iku kutha ing provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kutha iki jembaré 503, 3 km² kanthi kang ndunungi 559.126 jiwa asil Sensus Penduduk
  • Persiba Balikpapan utawa Persatuan Bal - balan Indonésia Balikpapan yaiku kelompok tim bal - balan kang duwé markas ana ing kutha Balikpapan Kalimantan Wétan
  • Kartanagara ing sisih lor, sisih wétan karo Selat Makassar lan Kutha Balikpapan sisih kidul karo Kabupatèn Pasir lan sisih kulon karo Kabupatèn Kutai
  • Mahakam Ulu Kabupatèn Paser Kabupatèn Penajam Paser Lor Kutha Balikpapan Kutha Bontang Kutha Samarinda Gubernur Kalimantan Wétan Situs resmi Provinsi
  • duwé jembar 300 hèktar. Domestik lan Internasional, Let saka pusat kutha Balikpapan 4, 5 km 2, 5 mil Posisi 01 16 02 LS, 116 53 38 BT, Elevasi 3, 75m
  • dimekaraké ing taun 1999. Wewengkon Kabupatèn Kutai, kalebu Kutha Balikpapan Kutha Bontang, lan Kutha Samarinda, sadurungé minangka wewengkon kakuwasan Kasultanan
  • kategori segara jero lan minangka salah siji ALKI. Kutha plabuhan utama ing selat iki yaiku Balikpapan Makassar, lan Palu. Papan iki uga dadi lokasi tibané
  • Kaca iki isi pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia.
  • kanggo penerbangan Sala - Banjarmasin Lunga Mulih lan konekting marang Balikpapan lan Berau, Sala - Pangkalanbun Lunga Mulih lan konekting marang Ketapang
  • Cithakan: Kutha krajan provinsi Kutha Samarinda iku kutha ing Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia, uga dadi kutha krajan provinsi. Kutha iki nduwè sesanti Tepian
  • Kutha Bontang iku kutha ing provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kutha iki dumunung watara 120 kilomèter saka Kutha Samarinda, wewatesan karo Kabupatèn
  • Payakumbuh Pemko Padang Pemprov Riau Pemko Pariaman Pemko Solok Pemko Balikpapan Pemko Batam Dishubkomintel NAD Pemko Samarinda Pemprov Sultra Bappeda
Kutha Balikpapan
                                               

Kutha Balikpapan

Kutha Balikpapan iku kutha ing provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kutha iki jembaré 503.3 km² kanthi kang ndunungi 559.126 jiwa.