Back

ⓘ Kutha ing Queensland




                                               

Townsville

Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing pérangan lor-wétan nagara iku ya iku ing praja Queensland. Diadegaké taun 1865. Sing ndunungi cacah 143.328 jiwa. Kutha iki dumunung 1.300 km saka kutha Brisbane lan 350 km kidulé Cairns.

                                     

ⓘ Kutha ing Queensland

  • 23.000 143.000 Queensland iku praja gedhé dhéwé kaloro ing Australia sawisé Australia Kulon, lan manggon laladan lor - wétan ing bawana iki. Praja iki
  • Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing pérangan lor - wétan nagara iku ya iku ing praja Queensland Diadegaké taun 1865. Sing ndunungi
  • iku kutha krajan praja Queensland ing Australia. Kutha iki sing ndunungi watara 957.010 jiwa Juni 2004 ing pusat kutha lan 1, 77 yuta jiwa ing wewengkon
  • Winton ing taun 1899, kang ngubungaké kutha iki karo manéka panggonan ing Queensland déné Collingwood banjur dadi kutha mati ing taun candhaké. Ing Wétan
  • misuwur, mligi kanggo para penyelam scuba. akèh kutha lan dalan ning pasisir pasisir iki Queensland kang nawarke wisata segara ning karang saben dinane
  • cèkakan kanggé Queensland and Northern Territory Aerial Services Akrab dipunsebat The Flying Kangaroo maskapé punika berpusat ing Sydney, kaliyan
  • dhèwèké pitaya menawa kainfèksi lara iku ing kana. Ostrali Ing surya 5 Maret 2020, pamaréntah Queensland mbiyawarakaké wong kang umuré 81 taun kena
  • saking 22 April, 2003 Kungur, Perm Krai saking 30 Mèi, 2003 Mareeba Shire, Queensland saking 9 November, 2004 Choe Jeong Gyu 2008 The Mountains, Seas, and
  • Sector Creative Economy and Innovation Culture Se Series Univ. of Queensland Press. p. 163. ISBN 978 - 0 - 702 - 2509 - 89. Lisa Benton - Short John Rennie
  • latar papan ing serial kasebut. Pasukan Bela Diri Jepang Kantor Cabang Nerima Nerima nduweni sesambetan kutha kembar karo Ipswich, Queensland Ostrali.
  • sèl rétina kang ana 17 jinisé iwak hiyu kang kasil kecekel ana segara Queensland lan Australia Kulon. Jinising iwak hiyu kaya ta: bideye thresher, longfin