Back

ⓘ Tilpun sélulèr



                                               

Ericsson GH 337

Ericsson GH 337 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1995, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 24 mm déné boboté 193 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ericsson GH 337 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 915 mAh lan bisa kanggo nganti 25 jam nalika standby lan tahan 110 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.

                                               

Ericsson GS 337

Ericsson GS 337 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1995, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 24 mm déné boboté 193 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ericsson GS 337 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 915 mAh lan bisa kanggo nganti 25 jam nalika standby lan tahan 110 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.

                                               

Motorola V226

Motorola V226 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 83.5 x 44 x 25 mm déné boboté 103 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V226 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti nalika standby lan tahan nalika kanggo nélpon. Déné kanggo s ...

Tilpun sélulèr
                                     

ⓘ Tilpun sélulèr

Tilpun sélulèr iku istilah kang rakèt sesambungané karo télékomunikasi. Handphone utawa tilpun sélulèr iku wujud pengembangan téknologi télépon kang perangkaté bisa digunakaké kanthi pindhah-pindhah panggon.

                                     

1. Sajarah Tilpun sélulèr

Tilpun sélulèr utawa telepon genggam iki tinemu ing taun 1921 nalika Departemen Kepulisian Detroit Michigan nyoba nggunakaké télépon mobile saarah.

                                               

Motorola Xt806

Motorola Xt806 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun, lan duwé ukuran déné boboté. Layaré. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Xt806 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti nalika standby lan tahan nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →