Back

ⓘ Dhaptar masjid ing Indonésia




Dhaptar masjid ing Indonésia
                                     

ⓘ Dhaptar masjid ing Indonésia

  • Masjid Raya Bandar Lampung, Lampung
  • Masjid Raya Pangkal Pinang, Bangka Belitung
  • Masjid Raya Tanjung Pinang, Tanjung Pinang
  • Masjid Nurul Iman, Padang
  • Masjid Raya Bengkulu, Bengkulu
  • Masjid Agung An-Nur, Pekanbaru
  • Masjid al-Falah, Jambi
  • Masjid Raya Medan, Medan
  • Masjid Agung Palembang, Palembang
  • Masjid Raya Baiturrahman, Banda Acèh
                                     

1. Jawa lan Madura

  • Masjid Agung Demak, Demak, Jawa Tengah
  • Masjid Raya Bandhung, Bandhung, Jawa Kulon
  • Masjid Cut Mutiah, Jakarta, DKI Jaya
  • Masjid At Taqwa, Cirebon, Jawa Kulon
  • Masjid Agung Banten, Serang, Banten
  • Masjid al Auliyah, ing Désa Battembat, Blok Tengah, kacamatan Tengah Tani, kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon
  • Masjid Jaka Tawa, Cirebon, Jawa Kulon
  • Masjid Al Akbar, Surabaya, Jawa Wétan
  • Masjid Miftahul Jannah, Takerharjo, Solokuro, Lamongan, Jawa Wétan
  • Masjid Agung Jami Malang, Malang, Jawa Wétan
  • Masjid Ampel, Surabaya, Jawa Wétan
  • Masjid Istiqlal, Jakarta, DKI Jaya
  • Masjid Agung Sang Cipta Rasa, Cirebon, Jawa Kulon
  • Masjid Agung Sumenep, Sumenep, Jawa Wétan
  • Masjid Menara Kudus, Kudus, Jawa Tengah
                                     

2. Bali lan Nusa Tenggara

  • Masjid Ar-Rahmat, Kuta Sebrang terminal Bis Pariwisata
  • Masjid Agung Sudirman, JL PB Sudirman,Denpasar, Bali
  • Masjid ing Jl. Ahmad Yani, Bali
  • Masjid Baitul Makmur, Monang Maning, Bali
  • Masjid An Nur, Jl Diponogoro,Denpasar, Bali
  • Masjid Ahmad Dahlan, SMU Muhammadiyah I, Jl Batanta,Denpasar, Bali
  • Masjid Nurul Huda,Papan Anggegana Ngurah Rai, Bali
                                     

3. Kalimantan

  • Masjid Raya Darussalam, Kutha Samarinda
  • Masjid Jamik Sultan Nata, Kabupatèn Sintang
  • Masjid Sultan Suriansyah
  • Masjid Shiratal Mustaqiem, Kutha Samarinda
  • Masjid Jami Pontianak, Kutha Pontianak
  • Masjid Keramat Banua Halat, Kabupatèn Tapin
  • Masjid Jami Tuhfaturroghibin, Alalak, Kutha Banjarmasin
  • Masjid Djami Karaton Landak, Kabupatèn Landak
  • Masjid Jami Banjarmasin, Kutha Banjarmasin
  • Masjid Baangkat, Simpur, Kabupatèn Hulu Sungai Kidul
  • Masjid Jami Sungai Banar, Amuntai, Hulu Sungai Utara
  • Masjid Babul Chair, Kabupatèn Ketapang
  • Masjid Muhammadiyah Kelayan, Kutha Banjarmasin
  • Masjid Raya Imanuddin, Kabupatèn Berau
  • Masjid Raya Sabilal Muhtadin, Kutha Banjarmasin
  • Masjid Jami Aji Amir Hasanuddin, Tenggarong, Kabupatèn Kutai Kartanagara
  • Masjid Kiai Gede, Kabupatèn Kuthawaringin Kulon
  • Masjid Jami Kraton Sambas, Kabupatèn Sambas
  • Masjid Agung Al-Karomah, Martapura, Kabupatèn Banjar
  • Masjid Pusaka Tabalong, Banua Lawas, Kabupatèn Tabalong
  • Masjid Islamic Center Samarinda
  • Masjid Nurul Huda Sungai Jawi, Kabupatèn Ketapang


                                     
  • Ing ngisor iki pratélan papan pariwisata ing Indonésia miturut provinsi. Pura Maimun Masjid Raya Medan Omah Tjong A Fie ing kawasan Jl. Jend. Ahmad Yani
  • Tatah Masjid iku désa ing Kacamatan Alalak, Kabupatèn Barito Kuala, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data Desember
  • Teluk Masjid iku désa ing Kacamatan Sungai Pandan, Kabupatèn Hulu Sungai Lor, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data
  • Teluk Masjid iku siji désa ing Kacamatan Batu Mandi, Kabupatèn Balangan, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data Desember
  • Ilir Masjid iku désa ing Kacamatan Amuntai Kidul, Kabupatèn Hulu Sungai Lor, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data
  • Seberang Masjid iku kalurahan ing Banjarmasin Tengah, Kutha Banjarmasin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data Desember
  • Teluk Masjid iku désa ing Kacamatan Haruyan, Kabupatèn Hulu Sungai Tengah, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data
  • Teluk Masjid iku désa ing Kacamatan Pulau Laut Wétan, Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data Desember
  • Hilir Masjid iku désa ing Kacamatan Sungai Tabukan, Kabupatèn Hulu Sungai Lor, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data
  • Teluk Masjid iku salah siji désa ing Kacamatan Danau Panggang, Kabupatèn Hulu Sungai Lor, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing Sirusa
  • Murung Masjid iku siji kalurahan ing Kacamatan Daha Lor, Kabupatèn Hulu Sungai Kidul, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia Master Wewengkon ing Sirusa
  • Hilir Masjid iku siji désa ing Kacamatan Anjir Pasar, Kabupatèn Barito Kuala, Provinsi Kalimantan Selatan, Indonésia Master Wewengkon ing situs BPS Data