Back

ⓘ John Terry




John Terry
                                     

ⓘ John Terry

John Terry yaiku juru main bal kang asalé saka Inggris lan saka klub Chelsea FC. John Terry yaiku juru main bal kang asalé saka Inggris lan saka klub Chelsea FC. John Terry wiwit karir saka Senrab, lan pas umuré 14 taun pindah menyang Chelsea FC. John Terry wiwit debut resminé tanggal 28 Oktober 1998 dadi juru main ganti ning Piala UEFA seri karo Aston Villa FC. John Terry dadi juru main kunci sing cocog menyang Chelsea FC lan nagarané Inggris. John Terry main ning Liga Champion taun 2007-2008 Liga pungkasan ning Moskow tanding karo Manchester United. Kajuwaraan sing naté dieloni John Terry menyang klub yaiku FA cup, UEFA cup, FA community Shield lan ugi Liga Champions. John Terry dadi sosok sing ora ana gentine menyang Chelsea dadi bèg The Blues. wes 9 Trofi dikoleksi sak uwise dadi kapten tim sak uwise ditinggal juru main Prancis, Marcel Desailly. John Terry cs ngeterke Chelsea FC njuwarai Premier League taun 2005 sawisé klub iku pungkasan juara 50 taun kapungkur yaiku taun 1955 lan juara Liga Utama Inggris taun 2006 lan uga Piala Liga ning taun 2005.

                                     

1. Pranala njaba

  • BBC profile
  • John Terry FIFA competition record
  • John Terry career stats at Soccerbase
  • England Profile and Record
  • Official Chelsea profile
  • TheFA.com profile
  • Premier League profile