Back

ⓘ Windows 1.0




Windows 1.0
                                     

ⓘ Windows 1.0

Windows 1.0 iku sistem operasi versi kasiji ing donya sistim operasi berbasis Graphical User Interface, digawé karo Microsoft Corporation. Versi iki sajatiné diluncuraké tanggal 10 November 1983, nanging boten pernah wetu ing pasar publik sadurungé November 1985, amarga akèh hambatané.

Windows 1.0 iku dudu paket sistem operasi GUI-contohe produk Apple ya iku Lisa lan Macintosh, nanging mung paket GUI tambahan sing berjalan ing dhuwur DOS, amarga iku, jeneng kodené Interface Manager. Windows 1.0 nganggé tampilan bitmap lan mouse kanggé ngoperasikaké Windows.

                                     
  • karo Microsoft Windows tanggal 9 Dhésèmber 1987 amarga Windows 1.0 kurang sukses. Windows 1.0 kurang sukses amarga aplikasai sing njurung Windows 1.0
  • 1987 9 Dhésèmber - Windows 2. 0 1990 22 Mèi - Windows 3. 0 1992 Agustus - Windows 3. 1 1992 Oktober - Windows for Workgroups 3. 1 1993 November - Windows for Workgroups
  • Windows 7 sadurungé mawa kodhe Blackcomb utawa Vienna wujud vèrsi sabanjuré Microsoft Windows sing nggantèkaké Windows Vista. Microsoft mbiwara yèn pangembangan
  • Windows 3. 0 iku sistem operasi versi telu, digawé Microsoft Corporation tanggal 22 Mèi 1990. Sistem operasi iki sukses gedhé lan dadi saingan Macintosh
  • Microsoft Windows Powershell Programming for the Absolute Beginner. ISBN 1 - 59863 - 354 - 6. Holmes, Lee. Windows PowerShell Quick Reference. ISBN 0 - 596 - 52813 - 2
  • versi 0 98. 0 28 27 Juni 2004 Credit SkypeOut bisa dituku kanggo kang sapisanan liwat situs web Skype 27 Juli 2004 Rilis versi 1.0 kanggo Windows 20 Oktober
  • touchscreen, 16M werna ukuran 4. 0 inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Nokia Lumia 525 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan
  • 16M werna ukuran 4. 0 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Nokia Lumia 530 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. 1 Kanggo sesukan, uga
  • 16M werna ukuran 5. 0 inchi kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia Lumia 830 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. 1 Kanggo sesukan, uga
  • 16M werna ukuran 5. 0 inchi kanthi résolusi 1080 x 1920 piksel. Nokia Lumia 930 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. 1 Kanggo sesukan, uga
  • touchscreen, 16M werna ukuran 4. 0 inchi kanthi résolusi 480 x 800 piksel. Nokia Lumia 520 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan
  • touchscreen, 16M werna ukuran 6. 0 inchi kanthi résolusi 1080 x 1920 piksel. Nokia Lumia 1520 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Phone 8. Kanggo sesukan