Back

ⓘ Derby Romero




Derby Romero
                                     

ⓘ Derby Romero

Derby Romero utawa Martua Rumero Derby Nainggolan kang lair ing tanggal 8 Juni 1990 iku salah siji aktor Indonesia kang misuwur sawisé main ing filem Petualangan Sherina. Derby Romero kang agamané Protèstan iki uga tau main ing filem Janus Prajurit Terakhir.

Derby tau duwé gayutan kang rinaket sasuwéné rong taun karo Inggrid Pangalila. Nanging, gayutan iku kudu rerampungan ing taun 2009. Derby uga tau duwé gayutan kang raket karo Dinda Kanyadewi. Derby karo Gita Gutawa main ing filem Love In Perth lan duet ing OST filem iku Cinta takkan salah. Duet iki ngasilaké pahargyan ing Indonesian Movie Awards taun 2011, minangka Original Soundtrack favorit dhéwé.

                                     

1. Karir

Derby Romero pisanan main ing filem Petualangan Sherina taun 2000 bebarengan karo artis Sherina Munaf. Saliyané main ing layar lebar, Derby uga njajal main ing sinétron. Derby njajal akting ing FTV kang diprodhuksi déning MNC Pictures ing taun 2008. Dhèwèké uga tau main ing sinétron Kepompong kang dibabarake déning SCTV.

Sawisé Petualangan Sherina, Derby uga tau main ing filem layar lebar liyané yang irah-irahane Janus: Prajurit Terakhir ing taun 2003. Saliyané akting, Derby uga tau nyoba dadi presenter ing acara FANTASIANA kang dibabarake déning TransTV ing taun 2002.

                                     
  • lan seneng maca buku. Ing filem kepompong, dhèwèké main barengan karo Derby Romero Aryani Fitriana, Dinda Kirana, lan Mikha Tambayong. selebriti.kapanlagi
  • Klub ini sawijing klub kang tuwa dhéwé ana ing Italia. Genoa duwé parté derby kanthi klub sekhutané, ya iku Sampdoria. kanggo katrangan luwih jangkep
  • Cantik Ensembel Anak - Anak Laskar Pelangi - Anak Pelangi Gita Gutawa dan Derby Romero - Cinta Takkan Salah Judika - Cinta Satukan Kita Ridho Rhoma dan Sonet
  • Kategori Pemenang Nominasi Penyanyi Pria Terfavorit Afgan Ello Vidi Aldiano Derby Romero Penyanyi Wanita Terfavorit Gita Gutawa Agnes Monica Rossa Bunga Citra