Back

ⓘ Budva




Budva
                                     

ⓘ Budva

Budva iku sawijining kutha ing Montenegro. Kutha ii duwé padunung 15.000 jiwa, lan dadi pusat saka munisipalitas Budva. Tlatah pesisir saubengé Budva, diarani Budva Riviera, iku dadi pusat pariwisata Montenegro, kang miisuwur kanthi pasisir pasir, kauripan wengi, lan conto arsitèktur Segara Mediterranean.

                                     

1. Pranala njaba

Situs resmi

  • Official web site
  • Official tourist guide
  • Budva Tourist Guide
  • Official web site of Budva Tourism Organization

Fhoto

  • Budva Photo Gallery
  • Budva Photos
  • fotokate.pl
  • Photo-Montenegro.com
                                     
  • resort pasisir ingkang dumunung watawis 5 km kidulwétan kitha Budva wonten ing tlatah Budva Riviera 42 15 20 N 18 53 28 E 42.25556 N 18.89111 E