Back

ⓘ Arumi Bachsin




Arumi Bachsin
                                     

ⓘ Arumi Bachsin

Arumi Bachsin ya iku aktris lan model Indonesia. Dhèwèké wiwit kawentar jalaran dadi paraga ing sapérangan sinétron. Sawisé iku, dhèwèké uga mèlu dadi paraga ing filem Bestfriend? nalika taun 2008. Arumi lair ing Jakarta. Wong tuwané Rudy Bachsin, arsitek lan Maria Lilian Pesch. Arumi iku keturunan Palembang-Bengkulu-Jerman lan Walanda.

Arumi kang duwé gegayuhan dadi Psikolog iku nduwé prestasi kang apik nalika sekolah. Nalika sekolah dhèwèké mlebu kelas akselerasi ing SMP Tirta Buaran, nanging nalika ngancik SMA, Arumi luwih milih homeschooling jalaran jadwal syutingé akèh.

                                     

1. Filmografi

Film-filem kang tau dibintangi Arumi:

  • Cithakan:Judulfilem
                                     

2. Sinetron

Arumi uga tau mèlu dadi paraga ing sinétron iki:

  • Dia Bukan Anakku
  • Chelsea sinétron|Chelsea
  • Karissa
  • Sumpah I Luv U
  • Kawin Muda
  • Azizah
  • Dia Bukan Cinderella
  • Putih Merah
  • Cintaku