Back

ⓘ Cut Keke




Cut Keke
                                     

ⓘ Cut Keke

Cut Keke duwé jeneng dawa ya iku Cut Zudiake. Cut Keke ya iku salah sijiné bintang sinétron kang asalé saka Indonésia. Cut Keke lair ing Acèh.

                                     

1. Karir

Cut Keke wiwit cilik ngrintis kariré dadi juru main sinétron lan filem. Nalika sepisanan main filem Cut Keke ora seneng yèn kon akting kang nggango piranti kaya ta sandhangan kang reged. Nanging sangsaya suwé, Cut Keke banjur bisa main miturut skenario. Sinetron-sinétron kang tau dibintangi Cut Keke kaya ta sinétron kang irah-irahané Bulan Bukan Perawan, Istri-Istri, Selangkah Demi Selangkah, Harga Diri, Ketabahan, Sajadah Panjang, Kecil-kecil Jadi Manten, Nyai Dasima, Samson Betawi, Juragan Jengkol, Udin Peak, Roti Cinta, Sissy Ajah!, Ibu Pungut, Pelangi, lan Melati untuk Marvel. Film-filem kang tau dimainake ya iku Nyai Dasima, Joshua oh Joshua, Mumpung Ada Kesempatan, Kapan Diluar Kapan Didalam, Tahu Beres.

                                     

2. Kauripan pribadi

Cut Keke tau nikah karo salah sijiné wong lanang kang duwé katurunan Arab. Wong lanang iki umuré sangang taun luwih enom tinimbang Cut Keke. Wong lanang katurunan Arab iki jenengé Ghatan Saleh Hilabi. Cut Keke lan Ghatan nikah nalika tanggal 8 November 2001. Nanging pernikahané ora langgeng, nalika taun 2005 Cut Keke lan Ghatan banjur cerai.

Cut Keke iku anaké pasangan Teuku Angkasa lan Cut Juriati. Sawisé cerai karo Ghatan Saleh Hilabi, Cut Keke banjur nikah siri karo pengacara kang jenengé Malik Bawazier. Saka pernikahané karo pengacara iki, Cut Keke nduwé anak siji kang dilairaké ing Rumah Sakit Pasisir Indah Kapuk PIK Jakarta Utara nalika tanggal 26 November 2006. Anak iki banjur diwénéhi jeneng Xavier Rasyad Pasca Aliva.

                                     

3. Sinetron

  • Harga Diri
  • Bulan Bukan Perawan
  • Kecil-kecil Jadi Manten
  • Juragan Jengkol
  • Samson Betawi
  • Istri-Istri
Pelangi Syarifa Andra Cari Cinta Melati untuk Marvel Kejora dan Bintang Lagu Cinta Nirmala Kemilau Cinta Kamila Déwa 2011 SinemArt Saudara Oesman Karunia