Back

ⓘ Gendéra Antillen Walanda




Gendéra Antillen Walanda
                                     

ⓘ Gendéra Antillen Walanda

Gendéra Antillen Walanda iku kanthi warna putih, uga ana garis biru sebrang, sepertelu omba gendéra, lan ing latar mburi ana garis abang kan mudun kanthi jembar kang padha, uga ing tengah ana; lima bintang putih ditata sajeroning wujud segilima kang ana ing garis biru,uga madep ing ndhuwur. Cacahé lima bintang mertandhakake lima pulo kang utama ya ikuBonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, lan Sint Maarten.

                                     

1. Uga delengen

  • Gendéra Walanda
  • Gendéra Saba
  • Gendéra Aruba
  • Gendéra Bonaire
  • Gendéra Sint Maarten
  • Gendéra Curaçao
  • Gendéra Sint Eustatius

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan

                                     
  • Maarten, Sint Eustatius, Saba, Aruba, Curaçao, lan Bonaire. Ahli gendéra Whitney Smith uga ndhèrèk ngerancang lan disain gendéra Gendéra Antillen Walanda
  • wujud utawa rupa gendéra disarujuki ing tanggal 2 Juli 1984. Bendera Antillen Walanda Flags of the World. Cithakan: Gendéra - gendéra Nèderlan Cithakan: Nèderlan - stub
  • ngisor pamaréntahan Walanda Antillen Walanda lan Aruba. Indhiya Nèderlan Pratélan provinsi ing Walanda Pratélan geminte ing Walanda Randstad Pratélan nagara
  • jroning basa Inggris əˈruːbə ə - ROO - bə iku laladan jajahan Walanda ing kapuloan Karibia Antillen Cilik kang duwé dawa 33 km ing Segara Karibia uga dumunung
  • Juni 2011. Nanging, atlet Antillen Walanda kang duwé kualifikasi Olimpiade 2012 bakal mèlu kanthi independen ing sangisoré gendéra Olimpiade. Ing ngisor iki