Back

ⓘ Gendéra Antigua lan Barbuda




Gendéra Antigua lan Barbuda
                                     

ⓘ Gendéra Antigua lan Barbuda

Gendéra Antigua lan Barbuda dikenal ake ing tanggal 27 Fèbruari 1967 lan di ubah wujud déning panjenengané Reginald Samuels, ya iku salah sijiné guru sekolah. Srengéngé didadèkaké pralambang pamula era utawa jaman kang anyar. Werna ireng nglambangaké kaanan rakyat kang majoritas katurunan Afrika, warna biru kanggo pangarep-aper lan abang nglambangaké kanggo tenaga. Werna kuning, biru lan putih kang turut-turut nglambangaké srengéngé, Segara lanpantai, tumuju aspek kreatif ingsakjroning gendéra mau.

                                     
  • Diarsip saka sing asli ing 4 December 2012. Dibukak ing 21 Juli 2012. Antigua and Barbuda 2012 Olympic Athletes London 2012. Diarsip saka sing asli ing