Back

ⓘ Persiba Balikpapan




Persiba Balikpapan
                                     

ⓘ Persiba Balikpapan

Persiba Balikpapan utawa Persatuan Bal-balan Indonésia Balikpapan yaiku kelompok/tim bal-balan kang duwé markas ana ing kutha Balikpapan, Kalimantan Wétan, Indonésia, kang madeg wiwit taun 1950. Tim Persina Balikpapan duwé parapan ing donya bal-balan yaiku Beruang Madu, utawa misuwur kanthi parapan tim balistik. Suporter Persiba Balikpapan dijenengake Gasper.

Ing taun 2011, Persiba kapimpin déning panjenengané H. Syahril HM Taher. Manajer Umum Persiba ing wektu iku panjenengané Ir. Jamal Al-Rasyid, MM.Lan dilatih déning Hariadi asal kuthasalatiga Jawa Tengah Indonésia, kang ngantékake junaidi.

                                     
  • Heri mbantu Persiba menang 5 - 3 ing Gresik. Heri Susanto. Bola Indonesia Persiba Balikpapan 3 - 1 Bali United Persib Balikpapan 5 - 3 Persegres
  • sajeroning kompetisi. Ossiana Sakti Persiba Balikpapan PKT Junior PSM Makassar PSPS Pekanbaru Persiba Balikpapan Persema Malang Apa & Siapa: Bima Sakti
  • gawangipun Bali United Pusam FC nalika menit kaping 53 lan ndamel Persiba Balikpapan angsal 3 sekor. Satunggal gol dipundamel malih wonten ing gawangipun
  • juru main bal - balan Indonésia kang tau mbela PSIS Semarang, Persiba Balikpapan lan Persiba Bantul lan uga sempet ana ing platnas Timnas U - 20 Indonésia
  • gol sepisanane kanggo Persidafon Dafonsoro ing tetandhingan nglawan Persiba Balikpapan 14 Fèbruari 2012. Yohanes Pahabol: Gol internasional U - 23 Persipura
  • 2010. Dhèwèké naté bélani pirang - pirang klub ing Indonésia antarané Persiba Balikpapan PSM Makassar, Arema Malang, Persija Jakarta, Sriwijaya FC, lan Pusamania
  • Persiwa Béda gul paling akèh: 4 14 Okt 2009, Persiba 4 - 0 Sriwijaya 20 Okt 2009, Persiwa 4 - 0 Persiba Nganti 16 Januari 2010 Hasil pertandingan Liga
  • Tim sing lolos verifikasi yaiku: Arema Indonesia Persipura Jayapura Persiba Balikpapan Persib Bandung Sriwijaya FC Palembang Persija Jakarta Persiwa Wamena
  • taun 1993. Lajeng panjenenganipun nguwataken tim Liga Indonésia, Persiba Balikpapan Ing wekdal punika namanipun Liga Kansas Indonésia taun 1997. Sasampunipun
  • Jupe katon cedhak karo juru main bal saka Argentina kang main ing klub Persiba Gaston Castaño. Jupe wis wani dolan bareng Gaston ing awal sasi Maret
  • Pos Kota, 16 Oktober 2010. Diaksès 17 Oktober 2010. Persib Bombardir Persiba 5 - 1. detikSport, 16 Oktober 2010. Diaksès 17 Oktober 2010. Persib Pesta