Back

ⓘ Helmalia Putri




Helmalia Putri
                                     

ⓘ Helmalia Putri

Puput tau main ing sinétron kang judhulé Melodi Cinta, Melodi Cinta 3, Cinta Berkalang Noda 2, Semau Gue, Kafir, Satu Mawar Tiga Duri, Kuingin Kau Mencintaiku, Hidayah, Lindungi TitipanMU. Saliyané main sinétron, Puput uga main layar lebar. Film layar lebar kang tau dibintangi ya iku filem kang judhulé Reinkarnasi.

                                     

1. Kauripan pribadi

Puput isih nduwéni katurunan Acèh saka wong tuwané. Helmalia Putri iku mantan pacar saka aktor Indra Bruggman, Okan Kornelius lan metalik Deddy Corbuzier. Saliyané iku, Helmalia Putri uga tau dikabaraké nduwéni gayutan karo juru main filem kang asalé saka Malaysia. Artis Malaysia iki jenengé Arash Muhammad. Iki kadadéan amarga nalika iku Helmalia Putri lagi syuting filem Malaysia kang judhulé Istri Ceo ing nagari Jiran iku. Helmalia misuwur kanthi perané dadi Sharmila ing sinétron kang judhulé Melody Cinta. ing sinétron iki, Helmalia akting karo Danny Malik.

Helmalia tau ditawani dadi calon walikota Banda Acèh, nanging dhèwèké ora gelem amarga umuré kang durung pas lan kepéngin fokus aro studi S2.

                                     

2. Sinetron

Sinetron kang dibintangi helmalia Putri.

  • Melodi Cinta
  • Cinta Berkalang Noda 2
  • Melodi Cinta 3
  • Semau Gue
  • Hidayah
  • Kafir
  • Satu Mawar Tiga Duri
  • Kuingin Kau Mencintaiku
  • Lindungi TitipanMu
  • Si Toloy Bocah Sakti
                                     
  • dikabaraké cerak karo akèh wong wadon. Okan uga tau pacaran karo Natalie, Helmalia Putri Bella Saphira, aktris Shenny Andrea. Okan uga tau pacaran karo presenter