Back

ⓘ Gendéra Flevoland




Gendéra Flevoland
                                     

ⓘ Gendéra Flevoland

Gendéra Flevoland ya iku salah sijiné gendéra kang ana ing donya saha diadopsi wiwit tanggal 19 Fèbruari 1989.Gendéra Fleoland kapengkar déning telu warna ya iku biru, emas lan ijo. Gendéra Flevoland didadèkaké prlambang ing provinsi anyar kang direklamasi saka IJsselmeer. Garis kuning kang ana ing tengah gendéra, kang ngelombang lan lurus, nandhakaké parubahan saka segara banjur ing daratan. Werna kang nglambangaké rapa,kang ditandur kanggo syetabilake lemah ya iku warna biru: lan ijo kanggo daratan.

                                     
  • Flevoland iku provinsi ing Walanda. Kutha krajané Lelystad. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing Walanda. Keputusané dijupuk ing 27 Juni 1985 lan
  • Lelystad iku gemeente ing propinsi Flevoland Walanda. Lelystad iku uga kutha krajan propinsi Flevoland Gemeente iki sing gedhé dhéwé ing Walanda, dideleng
  • Urk iku gemeente ing provinsi Flevoland Walanda. Jaman saiki Urk iku kelèt karo gemeente Noordoostpolder, nanging jaman biyèn, sadurungé taun 1939, Urk
  • Almere iku siji gemeente ing provinsi Flevoland Walanda. Gemeente iki kang gedhé dhéwé nomer pitu ing Walanda. Sing ndunungi racaké nyambut gawé ing