Back

ⓘ Gendéra Honduras




Gendéra Honduras
                                     

ⓘ Gendéra Honduras

Gendéra Honduras disarujuki ing tanggal 9 Januari 1866, adidasark saka gendéra Républik Federal Amérika Tengah.Gendéra Honduras kapengkar saka telu garis miring kanthi jembar kang padha lan rasio gendéra kanthi dawa:jembar 2:1. Loro garis biru ing njaba nglambangaké Samudera Pasifik lan Segara Karibia. Garis putih didadèkaké pralambang lemah antarané samudera lan segara tata-tentrem lan kemakmuran ing sakiteré rakyat laut. Cacahé Lima bintang kanthi pucuk lima warna biru nandhakaké lima nagara bekas Républik Federal Amérika Tengah.

                                     
  • Républik Èl Salvador iku nagara ing Amérika Tengah kang wewatesan karo Honduras lan Guatemala. Nagara iki jembaré 8.123 mil persegi 21.040 km² utawa
  • Nicaragua iku nagara awangun republik ing Amérika Tengah kang wewatesan karo Honduras ing sisih lor, Costa Rica ing sisih kidul, Samudra Pasifik ing sisih kulon
  • Cithakan: Use British English Belize i bəˈliːz formerly known as British Honduras is a Caribbean country located on the northeastern coast of Central America
  • kapisan ing RAW, ora Smack Down, tarung karo Max Moon. Nalika ing ngandhape gendéra World Wrestling Federation, gulat iki taksih murni ulah raga, ora ana adègan - adègan