Back

ⓘ Andra and The BackBone




Andra and The BackBone
                                     

ⓘ Andra and The BackBone

Andra & The Backbone kalebet salah satunggalipun grup musik saking Indonésia. Anggotanipun wonten tiga, inggih punika Dedy, Stevie, lan Andra Junaidi. Grup musik punika dumadi ing taun 2007. Lagunipun ingkang utami inggih punika Musnah ingkang dipunpopuleraken malih déning Mulan Jameela. Album ingkang kapisan dipunparingi nama Andra & The Backbone, dipunwedalaken taun 2007. Hits ingkang sanès saking album punika inggih punika Sempurna ingkang dipunkawentaraken malih déning Gita Gutawa, sarta hits ingkang sanèsipun inggih punika Lagi dan Lagi, Dan Tidurlah, Terdalam, Perih, sarta Dengarkanlah Aku. Salah satunggalipun anggota grup punika, Andi Junaidi, sapunika ugi kalebet salah satunggalipun anggota grup band Indonésia misuwur Déwa 19. Andra and The BackBone punika dipupandhegani déning Andra Junaidi. Ing purwakaning karir grup ingkang kawujud taun 2007 punika ngakeni minangka solo kanthi format band. Lagu ingkang utami punika irah-irahanipun Musnah, kanthi album perdana Andra & The Back Backbone dipunrilis taun 2007. Album punika pikantuk atur sapala ingkang saé saking bebrayan. Taun 2008 grup punika ngedalaken album ingkang nomer kalih ingkang dipunparingi irah-irahan Season 2. Ing sangandhapipun label EMI Music Indonésia, album punika kapérang saking 10 lagu ingkang ngagulaken lagu Main Hati, Hitamku, lan Tak Ada Yang Bisa.

                                     
  • Andra Junaidi luwih kawentar karo undhang - undhangan Andra musisi saka grup band Déwa 19 uga personil saka grup musik Andra and The BackBone kang lair
  • Stone Indonesia bab grup musik dead metal misuwur ing Indonesia. Andra and The BackBone taun 2007 Season 2 taun 2008 Love, Faith & Hope taun 2010
  • ngandhapipun manajemen Républik Cinta, kados déné Dewi Dewi lan Andra and The BackBone Anggota sanèsipun inggih punika tilas anggota band underground
  • Frezia Takut Kehilanganmu J - Rocks Berharap Kau Kembali dan Andra and The BackBone Tunggu Aku Iklan sing tau dibintangi ya iku antarané, Tropicool