Back

ⓘ Uli Auliani




                                     

ⓘ Uli Auliani

Uli Auliani dikenal lumantar perané ing filem Maskot. Saliyané iku Uli Auliani uga misuwur ing filem kang judhulé Pulau Hantu 2. Uli Auliani uga dikenal dadi presenter infotainment Kroscek kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta kang jenenge Trans TV. Sadurungé iku, Uli Auliani uga tau dadi bintang filem kang disutradarai karo sutradara Hanny Saputra. Film iki judhule Virgin. Film Virgin digawé nalika taun 2004. Saliyané filem Virgin, Uli Auliani uga main ing filem kang genrené horor kang digarap karo sutradara Hanung Bramantyo. Film iki judhulé Legenda Sundel Bolong. Film iki digawé nalika taun 2007. Uli Auliani iku artis kang tau pacaran karo Robert Sean King. Robert Sean King uga tau cerak karo artis kang jenengé Rahma Azhari, Uli Auliani uga tau main ing filem ing layar lebar. Nalika taun 2008, Uli Auliani uga tau main ing filem kang cacahé papat. Film-filem iki judhulé ya iku Pulau Hantu 2,Asoy Geboy,Anak Ajaib, lan Setan Budeg. Film kang paling anyar kang dibintangi Uli Auliani ya iku filem kang judhulé Pocong Setan Jompo. Film iki digawé nalika wiwitané taun 2009.

Uli Auliani tau fose syur ing filem kang judhule pulau hantu 2. Iki ancasé kanggo ndongkrak kariré.

                                     

1. Film

Film kang dibintangi Uli Auliani.

  • Virgin 2004
  • Skandal 2011
  • Pocong Setan Jompo 2009
  • Akibat Pergaulan Bebas 2010
  • Maskot 2006
  • Pulau Hantu 2 2008
  • Nakalnya Anak Muda 2010
  • Legenda Sundel Bolong 2007
  • Setan Budeg 2008
  • Asoy Geboy 2008
  • Anak Ajaib 2008
  • Pengantin Pasisir Biru 2010

Sinétron

Sinetron kang dibintangi Uli Auliani.

  • 3 Pengantin Untuk Ayahku
  • Raja Sulap Indosiar - 2010 - 25 Episodes
  • Dimana Melani? SCTV - 2010 - 30 Episodes
  • Arti Sahabat season 1 Indosiar - 2010

FTV

FTV kang dibintangi Uli Auliani.

  • Indahnya Memaafkan Sesarengan Restu Sinaga
  • Pamali TPI - 19 Oktober 2010
  • Cinta Mentok Tembok Sesarengan Ratu Felisha

Sitkom

Sinetron kang dibintangi Uli Auliani.

  • Super Hero Kocak 2010
                                     
  • dipunsutradarani Chiska Doppert. Filem punika dipunparagani Udin Sedunia saha Uli Auliani Dipun wiwiti kanthi kahebohan Pak Pos ingkang nganter layang saking
  • Angie Ana ing sisih liya saka persahabatan ketelune, ana uga Luna Uli Auliani lan genge kang dadi rival ana ing kesempatan - kesempatan liyané. Rivalitas