Back

ⓘ Ko So-young




Ko So-young
                                     

ⓘ Ko So-young

Ko So-young ya iku aktris lan modhel saka Koréa Kidul. Dhèwèké lulusan Chung-Ang University ing kelas Drama lan Cinema. Dhèwèké uga dikenal kanthi sesebutan wong wadon ideal ing Koréa. Ko lair ing Seoul, Koréa. Dhèwèké sekolah ing Sekolah Tinggi kang isiné wong wadon thok, banjur kuliah ing Chung-Ang University, ing kana dhèwèké sinau ngèlmu komputer. Ko debute ing drama TV Love Tomorrow ing taun 1993. Dhèwèké gawé debut fileme kang klawanan karo Jung Woo-sung ing The Fox with Nine Tails ing taun 1994, kanthi rangking filem Koréa pisanan kang migunakaké gambar-gambar saka komputer. Ko nikah karo aktor Jang Dong-gun ing upacara nikahane kang megah kang dianakake ing Hotèl Shilla Seoul tanggal 2 Mèi 2010, banjur limang sasi meteng. Anak pisanane saka pasangan iku ya iku anak lanang kang lair ing tanggal 4 Oktober 2010.

                                     
  • asmarane ing publik karo Ko So - young Wiwit barengan mbintangi filem ing taun 1999 Love Wind lan Love Song, rumor babagan Jang lan Ko nyebar, nanging kekarone
  • Pressured about Having to Act as a Young First Lady on Yawang enewsWorld. CJ E&M. Dibukak ing 2013 - 01 - 11. An, So - hyoun 10 January 2013 TVXQ s U - know
  • Dae - young sing menyang Sejong City lan nemu kanca lan tangga anyar sing dibintangi déning Seo Hyun - jin lan Kwon Yul. Ana ing seri iki, Goo Dae - young 9yoon
  • Kim So Yeon ya iku salah sawijining artis ayu saka Koréa. Artis sing lair tanggal 2 Novèmber 1980 misuwur sawisé mbintangi filem All About Eve ngampingi
  • prince Jeon Sung - ae ndhapuk wakil pulisi Kim So - yeon ndhapuk siswi Woo Ki - hong ndhapuk gèngster Son Young - soon ndhapuk wanita tuwa Kim Kwang - kyu ndhapuk
  • sawijining seri televisi Korea Kidul 2017 sing dilintangi Choi Si - won, Kang So - ra lan Gong Myung kang nyeritakaké babagan tantangan para mudha nalika kepingin
  • 2016. PARK So - dam, D.O., PARK Cheol - min to Voice Animation Korean Film Biz Zone. January 14, 2016. Duet out this week from D.O., Yoo Young - jin Korea
  • keloro bareng Kim Sook, Hong Jin - kyung, Kang Ye - won, Han Chae - young Hong Jin - young lan Jeon So - mi lan pertama tayang tanggal 10 Februari. Ing Maret 2017
  • Park Hae - joon minangka Lee Tae - oh Han So - hee minangka Yeo Da - kyung Park Sun - enom minangka Go Ye - rim Kim Young - min minangka Son Je - hyuk Chae Gook - hee
  • menawa Kaisar sing saiki adhi bojoné putri Hwa - young dhemenan marang putri Hwa - young Putri Hwa - young bali amarga kepingin mbalekaké panggonan putrané