Back

ⓘ Yuki Kato




Yuki Kato
                                     

ⓘ Yuki Kato

Yuki Anggraini Kato utawa kang kondhang kanthi jeneng Yuki Kato. Yuki Kato ya iku salah sijiné juru main sinétron kang asalé saka Indonésia. Yuki Kato dikenal lan misuwur jenengé sawisé dadi bintang ing sinétron kang irah-irahané Primata Cantik ". Sinetron iki diprodhuksi déning Starvision. Ing sinétron iki, Yuki Kato main bareng karo kancané kang jenengé Irshadi Bagas lan Esa Sigit. Saliyané dadi juru main utama ing sinétron kang irah-irahané Heart Series lan My Love, Yuki Kato uga main ing filem kang irah-irahané Jodoh Arietta. Ing sinétron iki Yuki Kato akting dadi adhiké Raffi Ahmad. Saliyané karo Raffi Ahmad, Yuki Kato uga akting karo Laudya Chintya Bella. Yuki Kato duwé hobi nyepeda lan maca buku.

Saliyané duwé bakat akting, Yuki Kato uga duwé kaprigelan nyanyi. Yuki Kato tau dhuet ing tembang OST My Heart bareng karo Irshadi Bagas ing acara My Heart By Request kang dibabaraké ing salah siji stasiun tivi swasta ya iku SCTV. Nalika taun 2010 Yuki Kato dadi bintang ing sinétron Arti Sahabat. Ing serial televisi iki Yuki maragakake Ajeng lan duwé lawan main karo Steven William Umboh kang main dadi Yudha.

                                     

1. Biografi

Yuki Kato iku anak wadon kang sepisanan saka pasangan Takeshi Kato dan Twinawati. Takeshi Kato, iku salah sijiné Project Manager ing prusahaan gedhé ing Jepang lan saiki dhèwèké manggon ing Jepang. Yuki Anggraini Kato duwé adhi kang jenengé Reina Meisilia Kato lan Sakura Des Caesar Kato. Yuki manggon karo ibu lan adhiné ing Kota Wisata, Cibubur.

                                     
  • swasta kang jenengé Indosiar. Ing sinétron iki Steven William main karo Yuki Kato kang main dadi tokoh Ajeng. Raine kang mirib karo Justin Bieber ndadeaké
  • Nina Zatulini ya iku Islam. Tarzan Cilik Buku Harian Baim Arti Sahabat bareng Steven William, Yuki Kato Cut Meyriska Dikejar Surga Kisah Rama Shinta
  • Hadi Lola Evan Kashogi Teresa Bleszynski dadi Tante Cindy Nia Ramadhani dadi Niken Dinda Kirana Ricky Harun Asmirandah dadi Sofie Yuki Kato dadi Jinny
  • Bunga. Cut Ratu Mayriska dadi aktris paling favorit UMI 2010 bareng karo Yuki Kato Nina Zatulini, lan Steven William. Tertipu Laris Manis bebarengan karo
  • Maya Farid Aja Reza Bukan Tarra Budiman Vicky Nitinegoro Kevin Julio Yuki Kato Andhara Early Asty Ananta Hesty Purwadinata Prisa Dimas Beck Ivan Gunawan
  • Ninomiya Lulus Mèi 2011 Tomomi Tanisaki Lulus Mèi 2011 Sayo Hayakawa Magang Yuki Iwata Mundur, 24 September 2009 Generasi 1 SDN48 1st Stage Yuuwaku no
  • Esa Septian Pramudha Sigit Jeneng liya Esa Sigit Pakaryan aktor Taun aktif 2006 - saiki Bojo Yuki Kato Wong tuwa Sigit Damiri Ayah Suhartini Ibu
  • Untuk Tuhan The Series Ingkang maragani Utama Wanita Film Televisi: Yuki Kato Akankah Bunda Datang Ke Pernikahanku Sutradara Terbaik: Hanung Bramantyo